Gratis dating


Hoe gratis is gratis dating? Wij zochten het uit.

De meeste datingsite promoten zichzelf met gratis inschrijven. Maar in de praktijk betekent gratis inschrijven absoluut niet dat je de datingsite ook gratis kunt gebruiken. Tenminste niet volledig. Gratis dating is altijd beperkt.

Echt gratis dating komt maar bij één van grote en bekende datingsites voor. Bij de overige van deze sites kun je met je gratis abonnement wel meer dan bij de andere.


HappyPancake

100% gratis is HappyPancake. Deze website bestaat uitsluitend van advertentie-inkomsten waardoor alles verder gratis is. En bij HappyPancake is dat heel veel. Zo kun je online daten via de website of een heel goede app. Je kunt met iedereen contact zoeken zonder beperkingen en eveneens onbeperkt chatten. Van de reclame heb je geen last, de privacy wordt goed beschermd en je hoeft je bijvoorbeeld ook niet via Facebook aan te melden.

Lexa

Bij Lexa kun je met je gratis abonnement een profiel aanmaken, profielen bekijken en standaard zoekopdrachten geven. Een gratis Lexa abonnement is dus geschikt om de site en de deelnemers te bekijken, maar niet om contacten te leggen. Daarvoor is toch echt een Lexa Full Membership nodig. Deze zijn beschikbaar vanaf 9,99 euro per maand.

Adultmatch

De erotische datingsite Adultmatch biedt dan weer meer voor je geen-geld. Bijzonder veel zelfs. Bij Adultmatch kun je een profiel aanmaken en alle profielen bekijken. Je kunt knipogen sturen naar leuke vrouwen, mannen en stellen en zelfs chatten in een gratis chatbox. Via een knipoog kun je anderen vragen een privé chat met jou te beginnen of om je een bericht te sturen. Op dat bericht kun je dan zelf met een bericht reageren. Eigenlijk is dus het enige gemis bij een gratis Adultmatch abonnement dat je niet meteen een bericht kunt sturen. Gelukkig zijn de kosten van een betaald abonnement hier laag (al vanaf 3,54 euro per maand), dus je kunt hier altijd nog tot besluiten als Adultmatch je goed bevalt.

Elite Dating (voorheen eDarling)

Elite Dating (eDarling) is een serieuze datingsite die werkt met wetenschappelijke modellen om mensen te "koppelen"en een pesoonlijkheidstest. Leuk bij Elite Dating is dat de persoonlijkheidstest gratis is. Daarvoor hoe je je dus niet gratis in te schrijven. eDarling heeft wel de gebruikelijke beperkingen om contact te leggen bij gratis dating.

Tip: Gewoon proberen

Het beste idee van de gratis mogelijkheden van gratis dating krijg je door je gewoon gratis in te schrijven bij een aantal van deze datingsites. Je ziet dan meteen welke sites je goed bevallen en welke niet. Gratis dating is ideaal om deze selectie te maken en om te zien op welke datingsites de voor jou leukste vrouwen, mannen en stellen zitten.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.