Hoe gratis is gratis dating?


Veel datingsites adverteren met gratis inschrijvingen. Maar hoe gratis is gratis dating? Wat kan je met je gratis dating abonnement en wat niet?Wij zochten het uit.

Gratis staat voor beperkt

De meeste datingsite promoten zichzelf met gratis inschrijven. Maar in de praktijk betekent gratis inschrijven absoluut niet dat je de datingsite ook gratis kunt gebruiken. Tenminste niet volledig. Gratis dating is vrijwel altijd beperkt.

Echt gratis dating komt maar bij één van grote en bekende datingsites voor. Bij de overige van deze sites kun je met je gratis abonnement wel meer dan bij de andere.

Lexa

Bij Lexa kun je met je gratis abonnement een profiel aanmaken, profielen bekijken en standaard zoekopdrachten geven. Een gratis Lexa abonnement is dus geschikt om de site en de deelnemers te bekijken. Maar zoals bij de meeste datingsites is een gratis abonnement niet geschikt om contacten te leggen. Daarvoor is toch echt een Lexa Full Membership nodig. Deze zijn beschikbaar vanaf 9,99 euro per maand. Het gratis abonnement is vooral een proef-abonnement om de site en de deelnemers eens te bekijken.

Adultmatch

De erotische datingsite Adultmatch biedt dan weer meer voor je geen-geld. Bijzonder veel zelfs. Bij Adultmatch kun je een profiel aanmaken en alle profielen bekijken. Je kunt knipogen sturen naar leuke vrouwen, mannen en stellen en zelfs chatten in een gratis chatbox. Via een knipoog kun je anderen vragen een privé chat met jou te beginnen of om je een bericht te sturen. Op dat bericht kun je dan zelf met een bericht reageren.

Een gratis Adultmatch abonnement biedt aanmerkelijk meer mogelijkheden dan de gratis abonnementen van andere erotische datingsites.

Eigenlijk is dus het enige gemis bij een gratis Adultmatch abonnement dat je niet meteen een bericht kunt sturen. Gelukkig zijn de kosten van een betaald abonnement hier laag (al vanaf 3,54 euro per maand), dus je kunt hier altijd nog tot besluiten als Adultmatch je goed bevalt.

Elite Dating (voorheen eDarling)

Elite Dating (eDarling, EliteDating) is een serieuze datingsite die werkt met wetenschappelijke modellen om mensen te "koppelen" en een persoonlijkheidstest voor een optimale match. Leuk bij Elite Dating is dat de persoonlijkheidstest gratis is. Daarvoor hoe je je dus niet voor een volledig abonnement in te schrijven. eDarling heeft wel de gebruikelijke beperkingen om contact te leggen bij gratis dating.

Tip: Gewoon proberen

Het beste idee van de gratis mogelijkheden van gratis dating krijg je door je gewoon gratis in te schrijven bij een aantal van deze datingsites. Je ziet dan meteen welke sites je goed bevallen en welke niet. Gratis dating is ideaal om deze selectie te maken en om te zien op welke datingsites de voor jou leukste vrouwen, mannen en stellen zitten.


Onderwerpen:
Wat kun je bij gratis dating? Wat zijn goede gratis dating sites? Wat kan je met een gratis datingsite?

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.