Ontsnappen aan een slechte date


Een blind date kan heel leuk en spannend zijn, maar het kan ook enorm tegenvallen. Een eerste date kan zelfs zo slecht zijn dat je na 10 minuten alleen maar heel snel weg wil! Maar wat doe je dan? Hoe kun je ontsnappen aan je slechte date? Hier wat tips om weg te komen. Zo ontsnap je aan je slechte date.

Probeer onderstaande tips eens uit om aan je slechte date te ontkomen.

Ze kunnen niet zonder je

Neem voorzorgsmaatregelen en zeg al voor de date dat er een heel kleine kans is dat je werk je in geval van calamiteiten oproept. Valt de date tegen? Goh, laat je werk je nou net een app sturen. "Vervelend zeg, maar ik moet gaan. Doei, we faxen!!!".

Noodoproep

Vergelijkbaar met tip 1. Alleen nu spreek je met een vriend of vriendin af dat deze je een half uurtje na het begin van de date belt. Is je date leuk? Dan is er niets aan de hand. Valt je date tegen dan maken jullie er een noodoproep van. Je vriend(in) heeft je nodig, je kind is ziek, je goudvis is overleden..., spreek maar iets af, en je bent pleite voor je rampzalige date het goed en wel door heeft.

Roep hulp in

Niets van tevoren geregeld, maar je wilt echt weg wat die rampdate? Spijt! Maar geen probleem. Ga even naar het toilet en vraag bij de bar van de kroeg waar je bent of ze je na een minuut of 10 willen waarschuwen voor een (fake) telefoontje. Voor smoezen zie de vorige tip.

Jaag je date de stuipen op het lijf

Laat je date het vuile werk opknappen. Vertel hem of haar alles wat hij of zij niet wil horen. Dat je zo snel mogelijk zo veel mogelijk kinderen wil, dat je aan nordic walking doet, dat je de hele dag naar Frans Duijts luistert. Wedden dat je date ineens een noodoproep krijgt!

Maak de date zo saai mogelijk

Deze tip is eigenlijk best leuk om te doen bij een echt nare date. Doe er alles aan om zo ongeïnteresseerd mogelijk over te kopen. Ga met je telefoon spelen, pak een tijdschrift van de bar, ga verveeld in de rondte kijken, reageer totaal niet op wat je date allemaal vertelt. Moet je opletten hoe snel de date weg wil!


Allergisch (voor je date)

Je hebt net iets gegeten of gedronken, en laat je daar nou net allergisch voor zijn. Je voelt de reactie aankomen en moet zo snel mogelijk naar huis. In werkelijkheid ben je alleen allergisch voor de date, maar dat hoeft hij of zij niet te weten. Ga voor het betere toneelspel eerst een minuut of 10 naar het toilet. Ben je meteen even van die rampzalige date af!


Of wees eerlijk tegen je date

Dat kan natuurlijk ook. De waarheid zeggen is hard, maar het is duidelijk, en het voordeel is dat je daarom ook geen vervolgdates meer hoeft af te wimpelen.

Meer tips die je van pas kunnen komen bij de eerste date


Onderwerpen:
Slechte eerste date, mislukte first date, ontsnappen slechte date, smoezen, foute date, horror date.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.