De ideale foto's bij de dating profiel


Op een relatieprofiel moet je je onderscheiden van talloze concurrenten. Hoe doe je dat? Voor een groot deel bepaalt de foto of je veel of weinig reacties krijgt. Maar hoe ziet een goede foto er uit? De Britse krant Daily Mail vroeg aan diverse datingsites welke foto's bij hen het meeste succes hadden.

Hun advies: Zet niet één maar vier heel verschillende foto's bij je profiel. En daarbij adviseren ze de volgende foto's:

  • Een glamoureuze foto
  • Een casual foto
  • Een zomerse vakantiefoto
  • Een fitnessfoto

Hieronder wat tips hoe deze vier foto's er ongeveer uit moeten zien. Deze tips zijn gericht op vrouwelijke daters.

Glamour foto bij je dating-profiel

Een foto van jezelf in je mooiste kerstjurk, of van toen je zo mooi aangekleed was op een feest. Of, nog beter, kleedt je op z'n mooist aan en laat iemand anders een echt mooie foto maken. Smaakvol en glamoureus.


Volgens Kate Taylor van de datingsite Match zal een jurk of en glamoureuze top wonderen doen. Maak het niet te gek want de mannen moeten zich een voorstelling kunnen maken hoe jij er uit ziet als ze je zouden ontmoeten. Marie Cosnard van de Trends in Happn tips zelfs om ook de glamourfoto eenvoudig te houden. Vrouwen met een eenvoudige outfit scoren het best op haar datingsite. Bijvoorbeeld vrouwen met een klassieke zwarte jurk. Ook een zwart leren jas doet het goed.

Maar volgens Cosnard zit je niet aan zwart vast. Een eenvoudige jurk met een meer gewaagde kleur levert je ook veel reacties opje datingprofiel op. Ga op de foto in een getailleerde cocktailjurk in het knalroze of donkergeel en je inbox stroomt binnen met reacties.

Ook de relatie-expert Lucy Jones van ToyboyWarehouse adviseert zwart voor de glamour foto. Op haar site neemt het profielbezoek met 19% toe als je in het zwart op de profielfoto staat.

Casual foto bij je dating profiel

Voor de tweede foto bij je profiel adviseren de deskundigen een casual outfit. Ga gekleed zoals je in je vrije tijd, bij het uitoefenen van je hobby gekleed gaat. Dat kan een sport-outfit zijn, maar ook het overhemd met verfvlekken dat je draagt tijdens je schilder-hobby.

Maar ook gewone vrijtijdskleding kan. Bij de datingsite Trends in Happn roepen witte blouses, zwarte topjes of strappy tops met boyfriend jeans letterlijk reacties op. Volgens de expert van speeddater.co.uk moeten daar wat opvallende accessoires in de vorm van een ketting of oorbellen bij. Maar ga vooral niet in Uggs of in een onesie op de foto, dat dat zijn de nummer één en twee afknapper voor mannen.


Vakantiefoto bij je dating profiel

Foto nummer 3 kan het beste een vakantiefoto zijn. En dan met name een zomerse foto. Bijvoorbeeld een vrolijk gekleurd jurkje met leren sandalen. De vakantiefoto zorgt er voor dat de mannen je wat makkelijker durven te benaderen.

Een fitnessfoto

Met de laatste foto benadruk je je sportieve kant. Laat een kiekje van je maken in de sportschool of als je op een andere manier aan het sporten bent. Het mag ook een selfie zijn, als je er maar goed en duidelijk opstaat.

Dames. Zet deze vier foto's bij uw profiel en de mannen stromen toe!

Meer tips profiel datingsite

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.