Do's and don'ts na een eerste date


Je hebt een leuke eerste date gehad. Een superleuke date wel. Een tweede date zie je dan ook wel zitten. Je wil dat ook wel laten weten, maar je wil ook niet de indruk wekken te hard van stapel te lopen. Hoe moet je handelen?


De experts van Lexa gaven ons wat tips. Dit zijn de do's en don'ts na die eerste date:

De do's na de eerste date

1. Laat de ander weten dat je de date leuk vond. Stuur een berichtje dat je het een gezellige date vond. Als het gezellig was heeft de ander dat ook vast als zodanig ervaren. Dus waarom zou je dat niet zeggen. En voor de ander is het leuk te horen.

2. Wat ook leuk is om te horen is een complimentje. Laat de ander gerust weten dat hij of zij er leuk uitzag.

3. Als de date leuk was kan je gerust de vraag stelen wanneer jullie elkaar weer zien. Als de ander daar ook zin in heeft (waarschijnlijk wel als het leuk was) is het leuk om die vraag te horen. En zo niet, dan kan de ander het nog altijd afhouden.

4. Laat de ander ook gerust weten dat je hem of haar na de date nog leuker vind dan daarvoor. Alleen maar leuk om te horen toch!!

De don'ts na een eerste date

1. Zeg niet dat je het jammer vind dat de ander niet bij je wilde blijven slapen na de eerste date. Hiermee wek je de indruk haar of zijn keuze te bekritiseren.

2. Ik krijg nog 30 euro van je voor het eten! Achteraf de financiƫn regelen is not done. De rekening delen is prima, maar regel dat dan op de avond/dag zelf, niet achteraf.

3. Vraag niet achteraf of de ander het gezellig gevonden. Dat komt een beetje over of je zelf twijfelt of het wel een leuke date was.

4. Bekritiseer niet na afloop het restaurant waar jullie samen gegeten hebben. Het komt wat zeurderig over, en hoe belangrijk is dat eten daar nou eigenlijk. Je was er met je date!

Zie ook:

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.