Pokemon Go dating


Met Pokemon Go kun je niet alleen pokemons vangen maar ook leuke vrouwen of mannen. In het kielzog van Pokemon Go komen er namelijk ook apps mee die je niet meteen bij dit spelletje zou verwachten, namelijk Pokemon Go dating-apps.

PokeMatch is zo'n datingapp. Deze app combineert Pokemon Go met Tinder en kan je op die manier aan andere Pokemon Go trainers koppelen. PokeMatch kun je aan je Facebook-account hangen zodat je niet alle informatie over jezelf hoeft in te voeren. Verder werkt de app vooral als een Tinder-kloon, met als grootste verschil met het origineel dat je een partner of vrienden in de omgeving kunt zoeken om samen al dan niet romantisch te pokemonnen.

PokeMatch for Pokemon GO is gratis te downloaden voor iOS en Android.


Een tweede datingapp voor pokemon lovers is de Pokemon GO dating service PokeDates die momenteel alleen nog maar in Amerika te gebruiken is. Deze datingservice werkt niet op de Tinder manier maar meer als een datingsite. Je voert op je computer of smartphone wat antwoorden op vragen in en het team van de PokeDates gaat op zoek naar leuke dates voor jou. Dit is heel wat arbeidsintensiever dan het maken van alleen een app en daarom is deze datingservice niet gratis. Al is de eerste date voorlopig kosteloos.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.