Wat is een goede datingsite?


Wat maakt een datingsite tot een goede datingsite? Hier informatie over de eigenschappen waaraan een goede datingsite moet voldoen.

  • Actieve gebruikers: Het aantal inschrijvingen op de datingsite is veel minder belangrijk dan het aantal gebruikers dat de site echt gebruikt. Als je bij je zoekopdracht alleen naar op dat moment ingelogde gebruikers zoekt kun je zien wat het gebruik echt is.
  • Serieuze gebruikers: Zijn de gebruikers echt op zoek naar een date, of zijn ze alleen nieuwsgierig of spelen ze maar een spelletje? Hoe meer niet betalende gebruikers hoe minder kans je maakt op een date.
  • Verse gebruikers: Het is ook belangrijk dat een datingsite een goede aanwas heeft van nieuwe mensen. Zo kun je telkens nieuwe contacten leggen en kom je niet telkens weer dezelfde (niet geschikt bevonden) vrouwen en mannen tegen. Veel nieuwe aanwas hebben de datingsites waarvan je veel advertenties ziet of hoort.
  • Niveau gebruikers: Er zijn niet voor niets aparte datingsites voor hoger opgeleiden. Deze sites zijn een aanrader voor je als je je ergert aan mensen die geen zin zonder schrijffouten kunnen tikken.
  • Betrouwbaarheid gebruikers: Vooral datingsites voor sexdates hebben er last van, mannen die zich voordoen als vrouw of stel, stiekem gehuwde daters en personen die geld uit je zakken willen kloppen. Een goede datingsite controleert profielen handmatig en onderneemt actie als er klachten over gebruikers binnenkomen.
  • Gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden: Maar natuurlijk moet de site ook technisch in orde zijn en je de mogelijkheid geven om snel en makkelijk de juiste vrouwen of mannen te vinden.
  • Veilig: Een datingsite behoort ook veilig te zijn. Een datingsite is extra privacy gevoelig en als gebruiker moet je kunnen vertrouwen dat de informatie alleen terecht komt bij de personen waarvan jij dat wil.

Wat zijn goede datingsites?

Links op deze pagina vind je een kort overzicht van de beste datingsites. Dit zijn heel goede datingsites die aan bovenstaande kenmerken voldoen.

Zie ook: Informatie datingsites

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.