Beste datingsite top 10


Ben je op zoek naar een goede datingsite? Dan hebben we hier de top 10 van beste datingsites voor je. Het betreft 10 datingsites die zich op 10 verschillende doelgroepen richten. Zit hier voor jou niet de beste datingsite bij. Dan is internetdaten kennelijk niets voor jou.

1. Elite Dating (serieuze relatie)

Elite Dating is de meest professionele datingsite voor als je een (vaste) relatie zoekt. Man en vrouw zijn mooi verdeeld over het bestand. 48% van de inschrijvingen is man, 52% is vrouw. Wekelijks melden zich 1.500 nieuwe leden aan zodat je niet altijd dezelfde profielen tegen hoeft te komen. Uniek bij Elite Dating is de wetenschappelijke persoonlijkheidstest die door diverse Universiteiten ontwikkeld is. 1 op de 3 gebruikers van Elite Dating vindt via deze site een partner. Dat lukt geen andere datingsite.
Meer informatie Elite Dating / Gratis proberen

2. Regio Sexcontact (erotische dating)

Niet iedereen zoekt een partner voor het leven. Soms is het ook alleen om seks te doen. De naam zegt het al, op Regio Sexcontact vind je een sekspartner. Voor een eenmalige seksdate, of voor een seksrelatie. Regio Sexcontact is één van de meest gebruikte en beste datingsites op dit gebied in Nederland en België. De mogelijkheden om een sekscontact te leggen zijn groot, met goede chat mogelijkheden en goede mogelijkheden om lokaal te zoeken, maar ook in een andere regio. Mannen, vrouwen maar ook stellen kunnen hier spannende afspraakjes maken met andere vrouwen, mannen en paren.
Meer informatie Regio Sexcontact / Gratis proberen

3. E-Matching (dating hoger opgeleiden)

Ben je hoog opgeleid en wil je niet onder je niveau daten? Dan is E-Matching voor jou de beste datingsite. Deze datingsite is er alleen voor HBO'ers en academici. De kwaliteit van deze datingsite is echter zeer hoog. Zowel qua niveau als qua ondersteuning en mogelijkheden. E-Matching is er alleen voor single 18 plussers die een serieuze relatie zoeken. Dit kan hetero of gay zijn.
Meer informatie E-Matching / Gratis proberen

4. 50Plusmatch (dating 50 plussers)

Mannen en vrouwen van boven de 50 jaar voelen zich vaak niet meer thuis op een gewone datingsite. Voor hen zijn er dan ook speciale datingsites waarvan 50Plusmatch de beste en de meest populaire is. Het aantal vrouwen en mannen op deze datingsite is vrijwel gelijk. De vele duizenden deelnemers zijn allemaal vijftiger, zestiger of zeventiger.
Meer informatie 50Plusmatch / Gratis proberen

5. Second Love (vreemdgaan)

Niet iedereen is blij met het bestaan van deze datingsite, en dat is ook wel begrijpelijk. Second Love richt zich op mannen en vrouwen met een relatie die een avontuurtje buiten de deur zoeken. Maar wat je daar ook van vindt, Second Love is een goede verzorgde datingsite met veel actieve profielen. De één wil serieus vreemdgaan, de ander alleen wat flirten.
Meer informatie Second Love / Gratis proberen

6. Maatje Meer Match (mensen met overgewicht)

Veel mensen die overgewicht hebben voelen zich niet plezierig op een gewone datingsite. Voor hen is Maatje Meer Match. Hier komen wat te zware mannen en vrouwen die een partner of date zoeken met gelijkgestemde. De sfeer op deze datingsite is aangenaam en de site zelf kent veel mogelijkheden om met elkaar in contact te komen zoals een één op één chatmogelijkheid.
Meer informatie Maatje Meer Match / Gratis proberen 

7. Alleenstaande mamma's / pappa's (datende moeders en vaders)

Ook mannen en vrouwen met kinderen voelen zich wel eens bezwaard om te daten. Niet iedereen reageert even spontaan als iemand met thuiswonende kinderen contact zoekt. Alleenstaande Mamma's (ook actief onder de naam Alleenstaande Pappa's) is een datingsite waar je weet waar je aan toe bent. En dat is voor beide partijen wel zo plezierig. Veel samengestelde gezinnen zijn uit deze datingsite voortgekomen.
Meer informatie Alleenstaande Mamma's / Gratis proberen

8. Gay Parship (serieuze homo dating)

Gay mannen en vrouwen op zoek naar een serieuze relatie kunnen daar het beste Gay Parship voor gebruiken. Dit is een aparte site van de bekende datingsite Parship gericht op gays. Ook op andere datingsites kunnen gays daten (door aan te geven dat ze iemand van hetzelfde geslacht zoeken) maar Gay Parship is helemaal op dit soort contacten gericht. Evenals het "gewone" Parship vind je op Gay Parship de bekende persoonlijkheidstesten die je helpen de ideale partner te vinden.
Meer informatie Gay Parship / Gratis proberen

9. Gay Buddy (erotische homo dating)

Bovenstaande site is gericht op serieuze relaties tussen gays, maar evenals hetero's zijn gay mannen en vrouwen soms alleen maar op zoek naar seks. Gay Buddy is dan voor hen de beste datingsite. Hetero en bi-sexuele vrouwen en mannen kunnen hier de contacten leggen die ze zoeken. Ook hier voor geldt dat de gays daarvoor op vele andere (erotische) datingsites terecht kunnen, maar Gay Buddy is excusief voor gay en bi sexuele contacten en dat maakt het maken van contacten een stuk makkelijker.
Meer informatie Gay Buddy / Gratis proberen

10. Pepper (gezellige dates)

Pepper is een datingsite die minder serieus is dan veel andere. Pepper richt zich minder op het vinden van een relatie maar meer op het scoren van een gezellige date. Vooral jonge mensen voelen zich erg thuis op Pepper. Het is dat ook een moderne laagdrempelige datingsite met veel mobiele mogelijkheden.
Meer informatie Pepper / Gratis proberen

Bonus: SF Dating (flirten en daten)

Nog een elfde datingsite in deze top 10. Gewoon omdat het kan, en omdat SF Dating te goed is om niet uit te proberen. SF staat voor Secret Flirt. SF Dating biedt en perfecte combinatie van flirten en daten. De privacy en beveiliging is zeer goed geregeld op deze datingsite. Dat heeft er alles mee te maken dat veel flirtende vrouwen en mannen op deze datingsite al een relatie hebben. Dat weerhoudt ze er echter niet van om zonder remmingen te flirten, en misschien wel meer te doen. Verleiden en verleid worden op SD Dating!
Meer informatie / Gratis proberen

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.