Flirten op een dating site blijft niet altijd bij flirten alleen

Angelina is een vrouw die heel graag flirt op dating sites. En dat blijft niet altijd bij flirten alleen.


Wie regelmatig een dating site bezoekt kent ze wel, mannen en vrouwen die heel veel online zijn. Soms kom je ze er dagelijks tegen. Daten deze mensen zo veel of komen ze er alleen voor de gezelligheid? Wij spraken met Angelina, een leuke dame van begin 30 die veel op een datingsite te vinden is. Angelina is dol op online flirten.

Angelina, wat trekt jou zo aan in een datingsite?
Ik vind het bezoeken van een datingsite in de eerste plaats een heerlijke vrijetijdsbesteding. Ik ontdekte online dating een paar jaar geleden na mijn scheiding. Als alleenstaande moeder met kleine kinderen was ik 's avonds aan huis gebonden. Online dating bleek een heerlijk uitlaatklep.

Ik kwam in gesprek met vele mannen de me weer op en top vrouwen deden voelen. Al snel koos ik voor een betaald abonnement zodat ik nog makkelijker contact kon leggen met de mannen die me leuk leken. Hele avonden had ik leuke gesprekken. Soms serieus, soms grappig, soms heel opwindend.

En dat is nog steeds zo. Iedere avond als ik inlog is het weer de vraag hoe die avond zal verlopen. Heel spannend!

Maar alleen chatten en mailen? Of heb je ook dates?
De eerste paar maanden was het alleen chatten en berichtjes sturen, maar toen kreeg ik contact met een man die zo leuk was dat ik met dat alleen geen genoegen nam. Aanvankelijk was het helemaal niet de bedoeling  om met hem te daten, ook omdat hij getrouwd was. Maar de nieuwsgierigheid en het verlangen won het.

Op een gegeven moment hebben we de stoute schoenen aangetrokken en voor een drankje bij mij in de stad afgesproken. Daar bleek onze klik net zo aanwezig als op de datingsite en al snel verplaatste de date zich naar mijn slaapkamer.

En hoewel online dating voor mij vooral een middel is om leuk te chatten terwijl de kinderen op bed liggen komt het zo af en toe tot een date met een man die mij heel leuk lijkt. De gesprekken met mannen op de datingsite zijn vaak opwindend en uitdagend. En ik ben niet van steen!

Je spreekt over datingsite, welke datingsite of datingsites gebruik je?
In het begin heb ik er wat uitgeprobeerd maar uiteindelijk heb ik gekozen voor Ondeugend Daten omdat deze de heel goede mogelijkheden biedt voor chatten en daarmee voor flirten. Een groepschat kan niet op Ondeugend Daten, maar aan groepschats doe ik toch niet. In een groepschat worden nooit echte gesprekken gevoerd, het is alleen maar vluchtig. Chatten en flirten doe ik liever één op één.

Ik vind het fijn dat Ondeugend Daten niet met credits werkt maar met abonnementen. Dat is een verschil met veel andere datingsites waar mannen moeten betalen om in contact met mij te komen. Bij Ondeugend Daten kun je als abonnee hele avonden chatten zonder dat het credits of geld kost. Dat geldt voor mij als vrouw ook bij Secret Flirt Dating, een andere chatsite / datingsite die ik wel eens gebruik, vooral als er geen leuke mannen online zijn op Ondeugend Daten.

Welke mannen weten bij jou van een chat een date te maken?
Ik ben dol op mannen met een vlotte babbel. Humor is belangrijk, en ze moeten me vooral nieuwsgierig maken. Nieuwsgierigheid is mij niet vreemd en als iemand bij echt boeit wil ik hem in de ogen kunnen kijken.

Je sprak net over je eerste internet date. Zie je deze man nog?
We hebben nog een tijdje seksafspraakjes gemaakt, maar zoals ik al zei was hij getrouwd en dat was toch wat complex. Vooral omdat ik hem wel erg leuk vond. En doordat ik meer leuke mannen leerde kennen heb ik besloten er een punt achter te zetten. Met pijn in mijn hart, maar het werd te ingewikkeld en ook kreeg ik wel eens het idee door hem opgeëist te worden.

Juist de vrijheid met alle leuke mannen te kunnen chatten en de mogelijkheid af en toe een echte date te hebben is heerlijk!

Zie ook


Onderwerp:
Sommige mannen en vrouwen kom je dagelijks tegen op een dating site. Zijn deze personen continue op zoek naar een date? Of zoeken ze alleen vermaak en gezelligheid? We spraken Angelina, een dame die bijna dagelijks chat op een dating site.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.