40 plus en op zoek naar een serieuze relatie? 50plusRelatie!


Er komen steeds meer datingsites die zich richten op een wat ouder publiek. 50plusRelatie is er zo één. Inschrijven is alleen toegestaan vanaf 40 jaar. Iets jonger dan 50 jaar mag dus, maar al te jonge singles zijn er niet welkom. Zo hou je een datingsite optimaal geschikt voor een volwassen publiek dat een serieuze relatie zoekt. 50plusRelatie is er in versies voor Nederland en België.

50plusRelatie is een website van Didio Internet, een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft met datingsites in Nederland en België. De naam zegt het al: Met 50plusrelatie mikken ze op volwassenen en iets ouderen die een echte relatie zoeken. Meestal zijn dit mensen die gescheiden zijn en vaak hebben ze kinderen, al zijn die gezien hun leeftijd vaak al het huis uit. Dat geeft meer vrijheid, en meer gelegenheid om op zoek te gaan naar een nieuwe relatie.

Gratis een full membership
Hierboven kun je een gratis account aanmaken bij 50plusRelatie. Hiermee kun je een profiel aanmaken en alle profielen van mede-daters bekijken. Je kunt ongelimiteerd flirt- of persoonlijke berichtjes naar de andere leden sturen naar 50 plus singles in Nederland en België. Zoek je het in je eigen regio? Dan kun je dat in het profiel en de zoekopdracht aangeven.

Om het bestand schoon en veilig te houden worden alle profielen zowel met software als handmatig gecontroleerd. Zo kun je er zeker van zijn dat je alleen op serieuze profielen reageert. Vooral op 50 plus datingsites wordt een eerlijk abonneebestand door de gebruikers zeer op prijs gesteld.


Schrijf je hierboven gratis in


Met ruim 85.000 gebruikers is het "gezellig druk" op deze datingsite en het is alleen al heel leuk om er wat rond te kijken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de "fotomuur" met tienduizenden foto's van singles.

Gebruik de bovenstaande afbeelding om je gratis voor deze 50 plus datingsite in te schrijven.

Zie ook: Tips dating 50+

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.