Deze datingtip geeft je 60 procent meer kans op een date!

Soms kun je met de meest simpele datingtip veel meer kans maken op succes op een datingsite. Hierbij een tip waarmee je heel eenvoudig de kans op een reactie op jouw bericht met 60 procent kunt verbeteren.

Beste datingtip meer kans op een date

En we verraden vast, deze beste datingtip is super eenvoudig toe te passen.

De gouden datingtip

Sterker nog, deze beste datingtip is eigenlijk belachelijk simpel. Het succes zit hem in de eerste regel van het eerste berichtje dat je een vrouw of man stuurt op een goede datingite.

Het enige dat je hoeft te doen is de naam van de persoon in de aanhef van je berichtje te noemen. De meeste mensen beginnen een bericht met een simpel "hoi" of "hallo".

Maak er "hoi Astrid" of "hallo Bart" van, en de kans dat je een antwoord op je bericht krijgt stijgt met 60 procent. Mits je natuurlijk de juiste naam gebruikt ;-)

Zo makkelijk is het dus om de kans dat die leuke vrouw of leuke man op je bericht reageert met meer dan 50 procent toe neemt! Meer dan 50 procent kans op een leuke date.

En wie zegt dit?

Deze simpele maar heel effectieve datingtip is afkomstig van Whitney Wolfe, en dat is niet zomaar een dame. Wolfe is namelijk één van de oprichters van Tinder. Deze dame heeft dus wel enige kennis op dating-gebied.

Zie ook:


Onderwerpen:
Dating tip, tips daten, beste datingtip, beste dating tip.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.