Seksdating site Adultmatch vernieuwdAdultmatch heeft zijn website vernieuwd. Adultmatch was één van de eerste Nederlandse websites voor seksdating maar in de loop der tijd zijn zowel layout als mogelijkheden nauwelijks veranderd. Maar nu is deze datingsite voor seksdating echter weer helemaal bij de tijd.

Hoewel Adultmatch lang niet meer de enige Nederlandse datingsite voor seksdating is heeft de site nog steeds 400.000 members. Als één van de weinige adult datingsites is het een betrouwbare site en ook voor gratis members heeft Adultmatch veel mogelijkheden. Zo zijn er gratis chatboxen en kun je via knipogen contact zoeken met leuke vrouwen en mannen en ook als gratis abonnee op hun berichten reageren. De lay-out van de datingsite was echter hard aan een upgrade toe.

Tip: Probeer Adultmatch gratis uit!

Ook meer mogelijkheden

Ook de mogelijkheden van de "nieuwe Adultmatch" zijn uitgebreid. Deze verbeteringen zitten hem vooral in de mogelijkheden om de vrouwen en mannen te vinden die bij je wensen passen. Bij profielen kunnen er meer eigenschappen opgegeven worden en mensen die een geschikte date zoeken kunnen daar weer op selecteren. Zo kunnen er nu meer karaktereigenschappen worden opgegeven, kun je aangeven hoe je tegenover safesex staat en stellen die willen daten kunnen nauwkeuriger aangeven hoe zo'n soort date er voor hen uitziet.

Maar probeer de mogelijkheden gewoon eens uit. Via bovenstaande button kun je een gratis membership aanvragen en meteen Adultmatch uitproberen. Er alleen rondkijken is al leuk.

Zie ook: (C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.