Schrijf je nu gratis in voor een Tindl full membership!


Tindl, dat klinkt een beetje als een Chinese versie van Tinder, en inderdaad, de overeenkomsten zijn groot. Ook bij Tindl kun je op een laagdrempelige manier daten door foto's te waarderen. Tindl werkt op smartphone, tablet en computer.

Met Tindl krijg je foto's voorgeschoteld die horen bij de profielen van geschikte personen. Deze foto's kun je keuren. Vind je een persoon leuk en deze persoon geeft ook jou haar of zijn goedkeuring? Dan is er een match en kunnen jullie met elkaar in contact komen.

Actie: Je kunt een Tindl Full Membership nu gratis afsluiten.

Inschrijven, profielen bekijken, profielen beoordelen, berichten lezen, berichten sturen, en zelfs het chatten met alle leden, het is allemaal gratis op Tindl. Leuk om contacten met leuke mensen op te doen. En leuk om gewoon eens langs al die foto's te swipen.

Profiteer van bovenstaande actie, deze is tijdelijk!

Actie: Schrijf je hierboven in voor een gratis full lidmaatschap voor onbeperkte tijd

Een leuke vrijblijven "vleeskeuring"

Tindl is geschikt voor gebruik in Nederland en Belgiƫ, maar natuurlijk kun je ook per regio daten. Inschrijven gaat makkelijk, het is wel verplicht een foto te uploaden maar dat is logisch. Anders zou deze op het beoordelen van foto's gerichte site niet werken. Wat ook vanzelfsprekend is, is dat het "goedkeuren" van een foto je tot niets verplicht. Je kunt zelf bepalen of je op iemands contactverzoek reageert (kan gratis) of dat je alleen diens ego streelt :-)

Schrijf je hierboven in, want dan profiteer je van een levenslang gratis fullmember lidmaatschap.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.