Op deze uiterlijke kenmerken letten vrouwen bij een date!

Heb je als man een eerste date / blind date met een (hopelijk) leuke vrouw? Dan is het handig te weten waar de dame op let. Dit zijn de uiterlijke kenmerken die kunnen bepalen of je date een succes wordt. Op deze uiterlijk kenmerken letten vrouwen.

Hierop letten vrouwen bij een date

Op welke uiterlijk kenmerken keuren de meeste vrouwen en mannen hun date? Op de ogen? de borsten? de spieren? Nee, vooral het gebit is belangrijk. Vooral vrouwen letten erg op het gebit van hun date. Tandjes poetsen dus voor je gaat daten!

Tanden

Volgens de bekende datingsite Parship is het gebit voor niet minder dan 2 van de 3 vrouwen erg belangrijk als ze besluiten of ze met een man verder gaan of niet.

Moeite met daten en een slecht gebit? Overweeg dan eens een beugeltje (langere termijn) of een tandbleek-kuurtje (kortere termijn). Of hou je mond wat vaker dicht ;-)


Schoenen

Maar waar letten vrouwen nog meer op? Veel mannen staan niet stil bij de schoenen die ze tijdens een date dragen, maar vrouwen hebben iets met schoenen, en het valt ze dan ook altijd op wat de man aan de voeten heeft.

Dat hoeven heus niet de mooiste en netste schoenen te zijn, maar trek een paar schone en niet versleten schoenen aan als je op date gaat, en zorg dat die passen bij hetgeen je uit wil stralen. Ga je voor een sportieve of juist zakelijke uitstraling, kies daar dan passende schoenen bij.

Nette veterschoenen, stoere boots, hippe instappers of nonchalante sneakers. Het is makkelijker te realiseren dan een renovatie van je gebit.

Handen

En verzorg je handen even voor de date. Naar de pedicure gaan is nou ook weer niet nodig, maar schone handen en schone en geknipte nagels helpen mee de date tot een succes te maken. Het zijn toch vaak de kleine dingen die het doen.Onderwerp:
Mannen opgelet! Op deze uiterlijke kenmerken letten vrouwen bij een date. Zorg ervoor dat je tanden en handen goed verzorgd zijn, en koop een paar mooie schoenen. Daarmee vergroot je de kans dat je eerste date / blind date een succes wordt.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.