Op welke uiterlijke kenmerken letten vrouwen bij een date?


Op welke uiterlijk kenmerken keuren de meeste vrouwen en mannen hun date? Op de ogen? de borsten? de spieren? Nee, vooral het gebit is belangrijk. Vooral vrouwen letten erg op het gebit van hun date.

Tanden

Volgens datingsite Parship is het gebit voor niet minder dan 2 van de 3 vrouwen erg belangrijk als ze besluiten of ze met een man verder gaan of niet. Moeite met daten en een slecht gebit? Overweeg dan eens een beugeltje of een tandbleek-kuurtje.


Schoenen

Maar waar letten vrouwen nog meer op? Veel mannen staan niet stil bij de schoenen die ze tijdens een date dragen, maar vrouwen hebben iets met schoenen, en het valt ze dan ook altijd op wat de man aan de voeten heeft. Dat hoeven heus niet de mooiste en netste schoenen te zijn, maar trek een paar schone en niet versleten schoenen aan als je op date gaat, en zorg dat die passen bij hetgeen je uit wil stralen. Ga je voor een sportieve of juist zakelijke uitstraling, kies daar dan passende schoenen bij.

Handen

En verzorg je handen even voor de date. Naar de pedicure gaan is nou ook weer niet nodig, maar schone handen en schone en geknipte nagels helpen mee de date tot een succes te maken.

Meer datingtips

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.