Friends with benefits dating


Friends with benefits is de nieuwste trend op datinggebied. Frieds with benefits (vrienden met voordelen) klinkt wat vaag. Maar het komt er op neer dat vrouwen en mannen op zoek gaan naar een date waarbij ze wel de lusten maar niet de lasten willen delen.


In de praktijk betekent dat vaak dat er samen leuke dingen gedaan worden (en seks valt daar niet in de laatste plaats onder), maar dat er geen sprake is van een echte relatie. Eigenlijk is een friend with benefits dus niet zoveel anders dan wat al eeuwenlang een minnaar of minnares wordt genoemd. Maar friends with benefits klinkt wat cooler tegenover je vrienden en vriendinnen.

Met een friend with benefits ben je alleen samen als jullie daar beiden zin in hebben. Jullie zijn niets aan elkaar verplicht. In feite profiteer je van elkaar. Op een manier die jullie beide leuk vinden.

Friends with benefits is iets dat vrouwen en mannen die uit een relatie komen vaak erg aanspreekt. Na hun scheiding willen ze (voorlopig) geen echte relatie, maar ze hebben wel behoefte aan gezeligheid en seks. Een friend with benefits is dan een ideale oplossing. Maar een friend with benefits kan ook getrouwd, en ook veel jongeren (opgegroeid in het Tinder-tijdperk) zien een friend with benefits wel zitten.

Hoe kom je aan friends with benefits?
Tinder noemde we al even, maar vooral op casual dating (vrijblijvende dating) gerichte datingsites lenen zich goed voor het vinden van een friend with benefits (m/v) omdat ze goede zoekmogelijkheden en voorzieningen om contact te leggen kennen we.

Grote namen op dit gebied zijn Adultmatch, Sekshookup, SF Dating en Ondeugend Daten. Maar er zijn meer goede erotische datingsites waar je een leuke friend with benefits vandaan kunt halen. Links op deze pagina vind je een rijtje.


(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.