ABCdate. Datingsite voor mensen met een verstandelijke beperking


ABCdate is een bijzondere datingsite. Deze site is namelijk helemaal gericht op mensen met een verstandelijke handicap. Via ABCdate kunnen vrouwen en mannen met een verstandelijke beperking op zoek gaan naar de liefde, maar ook naar iemand om gezellig samen mee te gaan sporten, winkelen, om een gezamelijke hobby mee uit te oefenen of om mee naar de film te gaan.


Kortom ABCdate is een echte ontmoetingsplek waar mensen met een verstandelijke beperking vrienden en vriendinnen kunnen maken.

Heel duidelijk, met gesproken teksten

ABCdate is heel makkelijk te gebruiken. Het digitale personage Steffie legt in gesproken woord alles uit, en er wordt op deze datingsite veel gebruik gemaakt van tekeningen en afbeeldingen. Er is veel uitleg en veel begeleiding op deze datingsite voor mensen met een beperking. Alle informatie wordt in gesproken tekst gegeven zodat er niet of nauwelijks gelezen hoeft te worden.

Niet voor iedereen toegankelijk

Het gebruik van ABCdate is voorbehouden aan cliƫnten van een zorgorganisatie die een mantelovereenkomst hebben met ABCDate. Om te voorkomen dat mensen met een verstandelijke handicap gevaar lopen via deze site misbruikt worden is tevens toestemming van een begeleider nodig om een profiel aan te maken. Ook moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Je kan van deze datingsite dus niet zomaar lid worden, en dat is gezien de doelgroep wel zo veilig.

Informeer bij je zorgorganisatie als je interesse hebt ABCdate te gebruiken.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.