Bumble, een Tinder waar vrouwen de baas zijn


Bumble is een dating app die sterk op Tinder lijkt. Het grote verschil? Bij Bumble maken vrouwen de dienst uit. Als man heb je letterlijk niets te zeggen.


Tenminste niet zolang een vrouw je niet voor een gesprek uitnodigt.  En dat chatgesprek moet ook nog eens binnen 48 uur na de match plaatsvinden.

De dating app Bumble is bedacht door Whitney Wolfe, een oud-medewerkster van Tinder. En dat is goed te zien, want beide apps lijken veel op elkaar. Behalve dan dat je als man bij Bumble in een afwachtende positie gedwongen wordt. Een ander verschil is dat Bumble je opleiding en werk uit je Facebook account in je profiel zet (een koppeling tussen beide is verplicht). Maar verder lijken beide apps wel heel erg veel op elkaar.

Het idee van Bumble is dat het wat vrouwvriendelijker is. Mannen kunnen vrouwen niet ongewenst benaderen, en als een heer na een chat-uitnodiging toch niet blijkt te bevallen is hij snel geblokkeerd.

Whitney Wolfe verliet Tinder na een ruzie met haar baas (en ex-vriend) die ze daarna aanklaagde voor seksuele intimidatie. Kennelijk was dit de inspiratie voor Bumble.

Zie ook: Onderwerpen:
Bumble, datingapp, tinder, dating app, vrouwvriendelijk, vrouwen.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.