The Inner Circle: Tinder met kapsones


The Inner Circle is een dating app die sterk aan Tinder doet denken. Maar The Inner Circle kan niet door zomaar iedereen gebruikt worden. Deze dating app is namelijk uitsluitend bedoeld voor aantrekkelijke en succesvolle mannen en vrouwen tussen de 25 en 40 jaar. Behoor jij tot deze inner circle?


Zoals bij een besloten club kun je de Inner Circle app alleen gebruiken nadat je door een al bestaande gebruiker van deze dating app bent uitgenodigd. Maar daarmee ben je er nog niet. Een ballotage commissie gaat vervolgens op basis van je profiel en foto bepalen of je knap en succesvol genoeg bent om op deze "Tinder met kapsones" te mogen staan.

The Inner Circle, in 2013 in Amsterdam gelanceerd, kent in Nederland inmiddels toch al ruim 50.000 leden en is ook actief in wereldsteden als Milaan, Londen en Barcelona.

Meer dan swipen

Omdat succesvolle mensen best wat kunnen betalen is actief meedoen aan The Inner Circle niet gratis. Maar deze dating app is dan ook meer dan swipen alleen. Niet alleen voorkomt de app dat je in een date beland met een behanger of kassadame (stel je voor!), ook organiseert de eigenaar besloten feesten op sjieke locaties. En The Inner Circle is ook heel goed te gebruiken om te netwerken, wat dat betreft kun je de dating app ook zien als een mix van Tinder met LinkedIn.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.