De relatie tijdlijn. Is het echt zo voorspelbaar?


Wanneer wordt die leuke man of vrouw op de datingsite een echte date? En wanneer kun je deze date je vriendje of vriendinnetje noemen?  Vaak verloopt het ontstaan van een relatie op een vaste manier.


De datingsite Lexa heeft het zelfs aangedurfd om er een tijdslijn aan te hangen. Herken je jezelf in deze "ontwikkeling van een koppel"? Zo zou het verlopen!

De eerste date

We beginnen op het moment dat je je first date hebt. Hij of zij is leuk, het grote aftasten is begonnen. Eerst figuurlijk, daarna ook letterlijk.


Maand 1: De tandenborstel

Na een maand komt het moment dat jouw tandenborstel bij de date blijft liggen. Per ongeluk of een beetje expres. Nu wordt het serieus. De date is nu meer dan een date. Het is je lover!

Maand 2: Imperfectie

Na een maand of twee doe je minder je best om de je mindere kanten te verdoezelen. Jij als sloddervos ruimt niet iedere keer het huis meer op als hij of zij langskomt, en je maakt je minder druk als je weer een keer wat onhandigs doet.

Maand 3: Je fantasieën

De eerste keer seks met je lover is al weer even geleden en jullie vermaken je op dit moment keer op keer nog steeds opperbest. Maar dat ene lekkere standje wat je zo graag eens met met hem of haar wil proberen.... na een maand of drie durf je het voor te stellen.

Maand 4: Je vriend of vriendin

En nu kun je hem of haar net zo goed officieel gaan voorstellen als je vriendje of vriendinnetje. Bij vrienden en vriendinnen tenminste, bij je ouders durf je het nog niet aan.

Maand 5: Ruzie!

Ja nu is het echt een relatie! De borden vliegen voor het eerst door de kamer. Er wordt met deuren geslagen.

Maand 6: Een cadeau

Misschien heeft het nog met die ruzie te maken, maar na een half jaartje wordt er een serieus cadeau gegeven, En dan bedoelen we ook echt series. Niet dat snoepgoed van de eerste date of het bloemetje van de tweede. Maar het echte werk!

Maand 7: "Ik hou van je"

Bij Lexa doen ze er kennelijk zeven maanden over, maar dan wordt de liefde ook oprecht en overduidelijk uitgesproken.

Maand 8: Mam ik moet je wat vertellen.....

Langer kun je het niet uitstellen. Je officiële vriendje / vriendinnetje moet voorgesteld worden.

Maand 9: Vakantie!

Hopelijk valt de negende maand in een goede vakantiemaand, want dit is het moment dat jullie er klaar voor zijn om samen op reis te gaan.

Gefeliciteerd, nu zijn jullie een koppel!

Verloopt het bij jou ook zo? Vast niet! Geen relatie verloopt het zelfde. En dat is maar goed ook! Dat maakt daten nou net zo leuk en spannend!

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.