Hater dating-app. Lekker klagen met je date


Ben je op zoek naar een leuke vrouw of man om heerlijk samen mee te klagen? Over het weer, over Donald Trump, over de prijs van het toiletpapier? Dan is de dating-app Hater echt iets voor jou.

De basis van Hater is zoals zoveel goede dating-apps het swipen. Je swiped echter in dit geval geen foto's van al dan niet leuke vrouwen en mannen maar van zaken waaraan je je kunt ergeren. Aan mensen die langzaam lopen bijvoorbeeld, aan avocado's, aan stelletjes die dezelfde kleren dragen of aan selfiesticks. Meer dan 3.000 van deze ergernissen zijn in de app opgenomen.


Love it or hate it

Swipe naar links als je een hekel hebt aan zo'n onderwerp, of naar beneden als je het zelfs haat. Maar misschien hou je wel van nep lachende mensen, dan swipe je bij dat onderwerp naar rechts. En als je dol bent op mannen in korte broeken swipe je bij die vraag naar boven.


Zo heb je wat te bepraten op je eerste date!

Zo wordt er een match lijst samengesteld met vrouwen of mannen in jouw omgeving met dezelfde interesses, maar ook met dezelfde walging voor bepaalde zaken. En vooral dat laatste levert bij een eerste date heel veel gespreksstof op.

Een uit de hand gelopen grap

De Hater dating-app is bedacht en gemaakt door de 29-jarige Amerikaanse komedieschrijver Brendan Alper. Het begon als een grap, maar in no-time heeft de Hater app al honderdduizenden gebruikers gekregen.

En dan te bedenken dat de Hater app vooralsnog alleen voor iOS is te downloaden. Ook is een Facebook account noodzakelijk.

Zie ook: Nog veel meer originele dating apps

Onderwerpen:
Klagen, date, negatieve ervaringen dating, hater, dating app.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.