Passiedate. Wat voor date wil jij?


Passiedate, de naam zegt genoeg, dit is geen saaie datingsite! Het is opgezet als een algemene datingsite maar (of het door de naam komt weten we niet) veel van de deelnemers zoeken vooral de passie in een date. Ook de dames!

Het gebruik van datingsites is de laatste jaren flink veranderd. Lang niet iedereen zoekt meer huisje, boompje, beestje (niemand zoekt dat eigenlijk, daar zijn Funda, Intratuin en Petsplace voor), maar ook veel minder mensen zoeken een vaste relatie). Daardoor is er bij de datingsites ook een scheiding ontstaan tussen sites waar men een levenspartner zoekt en datingsites die meer op seksdates gericht zijn.

Passiedate is één van de weinige datingsites die nog in het gebied daartussen opereren. Het zwaartepunt lijkt zich echter te verplaatsen naar de zogenaamde casual dates. Dat zijn dates voor de gezelligheid. Voor een avondje uit, of een nachtje blijven, en minder op een serieuze liefdesrelatie.

Probeer hierboven Passiedate gratis uit

Maar toch hebben veel stellen op deze datingsite het geluk samen gevonden. Martin en Joanne bijvoorbeeld, die al weer een tijdje een stel zijn. Of Johan en Amy die op Passiedate samen heel wat af chatten.

Het is dan ook geen uitzondering dat vaste relaties beginnen met wat eerst een online flirt was. Of het begon allemaal met een afspraakje met een one night stand als insteek. Liefde laat zich immers slecht voorspellen. En daarom is het goed dat er datingsites als Passiedate zijn waarbij het er allemaal wat minder voorspelbaar aan toe gaat.

Probeer Passiedate eens uit. Dat kan nu via de afbeelding hierboven.

(C) Content=King

© Dating 2018. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.