17 eerste date blunders

Het voordeel van dating blunders is dat je er om kunt lachen. Hier 17 grappige blunders die tijdens een date zijn gemaakt.


Een eerste date verloopt niet altijd even soepel. Er wordt ook wel eens geblunderd. En hoe awkward dat op dat moment ook is, later kunnen de meeste mensen er gelukkig om lachen. En vaak delen ze deze first date blunders op Facebook of Twitter.

Hier hebben we 17 van de eerste date blunders, rampen en gênante momenten voor je verzameld.

 1. Een vrouw krijgt tijdens haar eerste date een doosje bruine haarverf cadeau van haar afspraakje. Hij houdt namelijk meer van brunettes.
   
 2. Een man merkt dat zijn date (aan de overkant van de tafel) hem tijdens de date op Facebook zit af te kraken. Ze had hem namelijk per ongeluk getaged.
   
 3. Een vrouw krijgt tijdens een date een telefoontje van haar ex. Ondanks haar afspraakje gaat ze het gesprek met hem aan, en aan het eind van het telefoongesprek zijn de twee exen weer bij elkaar.
   
 4. Een man neemt zijn date mee naar Starbucks. Waarom Starbucks? Hij was haar naam vergeten en durfde er niet naar te vragen.
   
 5. Nerveuze man pakt de kaars van de tafel in plaats van zijn glas en brandt zijn gezicht.
   
 6. Een stelletje heeft een geweldige eerste date. Al kussend praten ze over hun leven en familie. Dan blijken ze neef en nicht te zijn.
   
 7. Een vrouw gaat met haar blind date naar een zeer duur restaurant, waar hij met haar het duurste van de kaart eet. Na het eten gaat hij even zijn handen wassen om nooit meer terug te komen.
   
 8. Een vrouw wordt door een man voor hun eerste date meegenomen naar een restaurant waar zijn ex als serveerster blijkt te werken. De man barst in tranen uit en smeekt of zijn ex hem wil terugnemen.
   
 9. Een vrouw belooft de serveerster 20 dollar als ze "per ongeluk" een drankje over haar morst. "Sorry, ik moet naar huis!"
   
 10. Vrouw zoent met haar eerste date. Deze man meldt plompverloren dat hij nu zeker weet dat hij homo is, maar of ze toch nog even wil blijven. Dan kan ze zijn gelovige moeder vertellen dat ze zijn vriendinnetje is.
   
 11. Een moeder neemt haar dochter mee uit eten en in het restaurant blijkt ze voor haar dochter als verassing een blind date geregeld te hebben. Vervolgens blijft moeder gezellig mee eten.
   
 12. De first date van een vrouw komt een uur te laat opdagen, rijdt door de McDrive ("Wil jij ook wat?") en stopt op een parkeerplaats. Vervolgens stelt hij haar gerust. "Ik heb een condoom bij me".
   
 13. Een vrouw vertelt haar eerste date dat Zoolander haar favoriete film is. Deze is het helemaal met haar eens. "Geweldige film!". Maar als ze naar zijn favoriete scene vraagt begint hij te zweten. "Eeeeh, als hij in de zoo landt".
    
 14. Een vrouw date een man die een gewicht aan zijn been meedraagt. Ze denkt dat hij aan fitness doet, maar later blijkt hij voorwaardelijk vrij te zijn en een enkelband te dragen.
   
 15. Man trakteert zijn date op een ijsje van een euro. "Je mag me later wel terugbetalen hoor".
   
 16. Een vrouw wil romantisch samen een spaghettisliert eten (zoals in lady en de Vagebond). Ze krijgt echter peper in haar neus en niest daar date helemaal onder de spaghettisaus.
   
 17. Vrouw heeft een leuke eerste date, maar als deze naar het toilet gaat appt deze vanaf het toilet dat ze maar een taxi naar huis moet nemen. Later blijkt hij zijn broek ondergeplast te hebben.
Zie ook:
Bij dating wordt er niet zelden geblunderd. En dat is maar goed ook want dan kunnen we smakelijk lachen om deze date blunders. Hier vind je een reeks van deze dating blunders.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.