Qupid. Datingsite met extra goede selectie op regio


Qupid is een dating site die snel groeiende is. De Qupid datingsite onderscheidt zich van anderen door de goede mogelijkheden om op regio te zoeken. Handig, want een date dicht bij huis is altijd fijner dan dat je er het hele land voor door moet.


Bij Qupid kun je gratis een profiel aanmaken. Daarvoor is dagelijks beperkt ruimte beschikbaar. Er mag zich dagelijks maar een beperkt aantal mensen inschrijven.

Regio's en plaatsen aangeven, maar ook uitsluiten

We schreven het al. Op het gebied van regionaal daten biedt Qupid meer dan gemiddelde mogelijkheden. Je kunt op de Qupid dating site per plaats of regio aangeven waar je potentiƫle dates wilt zoeken. Het dorp waar je ex woont kun je dus uitsluiten evenals een stad waarvan je de bewoners niet hoog hebt zitten. Of misschien wil je wel je eigen dorp uitsluiten omdat je liever geen berichtjes van bekenden krijgt.

Meer goede selectiemogelijkheden

Ook de andere zoekfuncties van Qupid gaan verder dan die van de gemiddelde datingsite. Natuurlijk kun je opgeven of iemand rookt of drinkt, en natuurlijk kun je selecteren op de kleur van het haar en de kleur ogen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook aangeven of iemand piercings heeft of iemand een voorstander van veilige seks is.


Tip: Maak eerste een goed profiel aan

Qupid adviseert om eerst een goed profiel aan te maken voor je op hun datingsite op zoektocht gaat. Schrijf een leuke positieve tekst, plaats een mooie foto en geef duidelijk aan wat je zoekt. Als jij namelijk op de datingsite gaat rondkijken zullen er leuke mensen terugkijken, en dan is het ook in jouw voordeel als ze daar geen leeg profiel aantreffen maar een beschrijving die tot reageren uitnodigt.

Probeer Qupid gewoon eens uit. Via de banner hierboven is dat gratis.

Zie ook: 

Onderwerpen
Qupid, regio dating, regionale dating, date woonplaats, postcode date.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.