Qupid. Datingsite met extra goede selectie op regio


Qupid is een nieuwe datingsite die snel groeiende is. Deze datingsite onderscheidt zich van anderen door de goede mogelijkheden om op regio te zoeken. Handig, want een date dicht bij huis is altijd fijner dan dat je er het hele land voor door moet.


Bij Qupid kun je gratis een profiel aanmaken. Daarvoor is dagelijks beperkt ruimte beschikbaar. Klik op onderstaande afbeelding om je gratis aan te melden.


Regio's en plaatsen aangeven, maar ook uitsluiten

We schreven het al. Op het gebied van regionaal daten biedt Qupid meer dan gemiddelde mogelijkheden. Je kunt per plaats of regio aangeven waar je dates wilt. Het dorp waar je ex woont kun je dus uitsluiten evenals een stad waarvan je de bewoners niet hoog hebt zitten.

Ook de andere zoekfuncties gaan verder dan gemiddeld. Natuurlijk kun je opgeven of iemand rookt of drinkt, en kun je selecteren op de kleur van het haar en de ogen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook aangeven of iemand piercings heeft of een voorstander van veilige seks is.

Tip: Maak eerste een goed profiel aan

Qupid adviseert om eerst een goed profiel aan te maken voor je op zoektocht gaat. Schrijf een leuke positieve tekst, plaats een mooie foto en geef duidelijk aan wat je zoekt. Als jij namelijk op de datingsite gaat rondkijken zullen er leuke mensen terugkijken, en dan is het ook in jouw voordeel als ze daar geen leeg profiel aantreffen maar een beschrijving die tot reageren uitnodigt.

Probeer Qupid gewoon eens uit. Via de banner hierboven is dat gratis.

Zie ook: Informatie datingsites

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.