Humor en dating. De harde cijfers!


Humor op een date, het is een belangrijk wapen bij het daten. Dat is bekend, en dat schreven we al eerder in ons artikel over humor bij dating. Maar datingsite Parship onderzocht de link tussen daten en humor en lachen wat meer nauwkeurig, en kwam tot een reeks leuke cijfers om te weten.

Wij willen humor!

En inderdaad, volgens het onderzoek van Parship vind niet minder dan 95,9% het belangrijk dat de toekomstige partner een goed gevoel voor humor heeft, en hem of haar aan het lachen kan maken. 79,8% geeft de voorkeur aan een partner met humor boven een knappe partner en zelfs 87,7% verkiest een partner met humor boven een rijke partner.

De humor tussen beide personen hoeft vaak niet eens overeen te komen. Slechts een kleine meerderheid (52%) vindt het een afknapper als de ander om heel andere dingen lacht. Daarentegen wordt helemaal geen humor door 85,2% als een afknapper gezien.

Afknappers bij het lachen

Maar aan de humor, en dan met name het lachen, kleven ook gevaren. Zo vindt 77,8% van de personen een vies gebit dat zichtbaar wordt tijdens de lach een grote afknapper. En 45% knapt af als er met consumptie gelachen worden. En 72% walgt van een vieze adem.

Met een harde of juist heel timide lach hebben gelukkig maar weinig mensen last. Bij 7,5% van de ondervraagde kan de lachende date zelfs helemaal niets fout doen. Die nemen alle ongemakken tijdens de lacht op de koop toe. Als er maar gelachen wordt!

Zie ook: Meer tips daten

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.