Humor en dating. De harde cijfers!


Humor op een date, heel belangrijk. Humor is een belangrijk wapen bij dating. Dat is bekend, en dat schreven we al eerder in ons artikel over humor bij dating. Met feiten was de relatie tussen lachte  en een succesvolle date echter nog niet aangetoond. Tot nu toe dan!Maar datingsite Parship onderzocht de link tussen daten en humor en lachen wat meer nauwkeurig, en kwam tot een reeks leuke cijfers om te weten. Hieronder de cijfers:

Wij willen humor!

En inderdaad, volgens het onderzoek van Parship vindt niet minder dan 95,9% het belangrijk dat de toekomstige partner een goed gevoel voor humor heeft, en hem of haar aan het lachen kan maken.

79,8% geeft de voorkeur aan een partner met humor boven een knappe partner en zelfs 87,7% verkiest een partner met humor boven een rijke partner. Een goed gevoel voor humor is belangrijker dan een goed gevulde portemonnee.

De humor tussen beide personen hoeft vaak niet eens overeen te komen. Slechts een kleine meerderheid (52%) vindt het een afknapper als de ander om heel andere dingen lacht. Daarentegen wordt helemaal geen humor door 85,2% als een afknapper gezien.

Afknappers bij het lachen

Maar aan de humor, en dan met name het lachen, kleven ook gevaren. Zo vindt 77,8% van de personen een vies gebit dat zichtbaar wordt tijdens de lach een grote afknapper. En 45% knapt af als er met consumptie gelachen worden. En 72% walgt van een vieze adem.

Met een harde of juist heel timide lach hebben gelukkig maar weinig mensen last. Bij 7,5% van de ondervraagde kan de lachende date zelfs helemaal niets fout doen. Die nemen alle ongemakken tijdens de lacht op de koop toe. Als er maar gelachen wordt!

Zie ook: Onderwerpen:
Humor bij dating, lachen op een date.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.