Stel zoekt man


Dating gaat al lang niet meer alleen om mannen en vrouwen die elkaar zoeken. Ook alle andere soorten combinaties zijn mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld stellen die via datingsites op zoek zijn naar een man. Wij kijken hier naar de beste datingsites voor dates in de categorie "stel zoekt man".

Sommige stellen vinden het leuk, spannend en lekker om een extra man bij hun liefdesspel te betrekken. Dat kan voor een eenmalig spannend avontuurtje zijn, maar soms zijn ze ook op zoek naar een "huisvriend", een man die ze vaker langs laten komen op de momenten dat ze daar zin in hebben.

Waar vind je stellen die een man zoeken?

De "stel zoekt man" advertenties kom je op de meeste datingsites tegen die gericht zijn op erotische contacten. Maar er zijn een paar datingsites die er op het gebied van "stel zoekt man" uitspringen. Dat zijn Adultmatch en Regio Swingers. Op deze twee adult datingsites zijn bijzonder veel stellen actief. Daarbij moeten we wel zeggen dat de meeste van deze stellen contact zoeken met andere stellen of een vrouw alleen.  Maar er blijven op deze veelgebruikte erotische datingsites nog genoeg leuke paren over die op zoek zijn naar een spannende date met een man alleen.

De meeste stellen vind je op SDC. Dit is een datingsite / community / ontmoetingsplek voor swingers, oftewel stellen die sexcontact zoeken met andere paren. Ook single mannen en vrouwen kunnen zich inschrijven. Niet alle swingende stellen zijn op zoek naar een man alleen, maar dat nadeel valt weg tegen het voordeel van het enorme hoge aantal ingeschreven stellen. Bovendien is SDC een heel goede dating site met veel mogelijkheden.

Hetero of bi-seksueel?

Deze stellen zoeken een man voor "er bij". In het grootste deel van deze stellen gaat het daarbij om hetero contacten waarbij de vrouw van het stel centraal staat. Deze vrouw vind het fijn om met twee mannen gelijktijdig seks te hebben, en de man van het stel vind het spannend met een andere man zijn vrouw of vriendin te verwennen, met andere woorden een trio-date.

Daarnaast zijn er ook stellen op zoek naar een man waarbij de man het ook fijn vindt om seks te hebben met de extra man. Ben je op zoek naar zo'n stel met een bi-man? Dan kun je deze bi-date met een stel ook via de bovengenoemde adult datingsites vinden. In de profielen staat de seksuele voorkeur van de mannen en vrouwen duidelijk aangegeven. En je kunt daarop selecteren. Daarbij staat meestal ook in de profieltekst wel goed aangegeven waar een stel naar op zoek is als ze een man zoeken. Zo kun je zien of dat een bi-contact of een hetero-contact betreft.

Zoek je goede stel zoekt man advertenties? Kijk dan vooral eens bij bovenstaande sites en probeer ze gewoon eens uit. Vooral bij Adultmatch zijn de mogelijkheden voor gratis inschrijvingen groot. 

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.