Stel zoekt man


Dating gaat al lang niet meer alleen om mannen en vrouwen die elkaar zoeken. Ook alle andere soorten combinaties zijn mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld stellen die via datingsites op zoek zijn naar een man. Wij kijken hier naar de beste datingsites voor dates in de categorie "stel zoekt man".

Sommige stellen vinden het leuk, spannend en lekker om een extra man bij hun liefdesspel te betrekken. Dat kan voor een eenmalig spannend avontuurtje zijn, maar soms zijn ze ook op zoek naar een "huisvriend", een man voor seks die ze vaker langs laten komen op de momenten dat ze daar zin in hebben.

Waar vind je stellen die een man zoeken?

De "stel zoekt man" advertenties kom je op de meeste datingsites tegen die gericht zijn op erotische contacten. Maar er zijn een paar datingsites die er op het gebied van stel zoekt man voor seks advertenties uitspringen.

Dat zijn Adultmatch en Regio Swingers. Op deze twee adult dating sites zijn bijzonder veel stellen actief. Daarbij moeten we wel zeggen dat de meeste van deze stellen contact zoeken met andere stellen of een vrouw alleen.  Maar er blijven op deze veelgebruikte erotische datingsites nog genoeg leuke paren over die als stel op zoek zijn naar een spannende date met een man alleen.

Veel ruimdenkende en seksueel actieve stellen vinden het spannend om samen met anderen seks te hebben. Dat kan met een ander stel zijn (partnerruil) maar ook af en toe een trio met een man of vrouw staat vaak hoog op hun wensenlijstje. Een trio met een man erbij is voor een stel vaak makkelijk te regelen voor een goede datingsite voor sekscontacten.


Op datingsites voor seksdating zijn naast veel singles ook veel koppels te vinden. De meeste stellen vind je op de dating site SDC. Dit is een datingsite / community / ontmoetingsplek voor swingers, oftewel stellen die sekscontact zoeken met andere paren. Ook single mannen en vrouwen kunnen zich echter voor SDC inschrijven.

Niet alle swingende stellen zijn op zoek naar een man alleen voor een trio, maar dat nadeel valt weg tegen het voordeel van het enorme hoge aantal ingeschreven stellen. Bovendien is SDC een heel goede dating site met veel mogelijkheden.

Hetero of bi-seksueel?

Stel zoekt man voor hetero trio
Deze stellen zoeken een man voor "er bij". In het grootste deel van deze stellen die een man zoeken gaat het daarbij om hetero contacten waarbij de vrouw van het stel centraal staat.

Deze vrouw vind het fijn om met twee mannen gelijktijdig seks te hebben, en de man van het stel vind het spannend met een andere man zijn vrouw of vriendin te verwennen, met andere woorden deze stellen zoeken een trio-date om samen de vrouw te plezieren.

Stel zoekt bi man voor bi trio
Daarnaast zijn er ook stellen op zoek naar een man waarbij de man het ook fijn vindt om seks te hebben met de extra man. Ben je op zoek naar zo'n stel met een bi man? Dan kun je deze bi-date met een stel ook via de bovengenoemde adult datingsites vinden. Op deze site zijn veel stel zoekt bi man en bi stel zoekt man advertenties te vinden.

In de profielen van iedere goede datingsite voor seksdating staat de seksuele voorkeur van de mannen en vrouwen duidelijk aangegeven. En je kunt op deze voorkeuren selecteren. Daarbij staat meestal ook in de profieltekst wel goed aangegeven waar een stel naar op zoek is als ze een man zoeken. Zo kun je zien of het stel een bi man of hetero man zoekt voor een bi trio of voor een hetero trio.

Zoek je goede stel zoekt man advertenties? Kijk dan vooral eens bij bovenstaande sites en probeer ze gewoon eens uit. Vooral bij Adultmatch zijn de mogelijkheden voor gratis inschrijvingen groot. 

Zie ook
Onderwerpen:
Stel zoekt man, stel zoekt bi man, bi stel zoekt man, hetero stel zoekt man.

(C) Content=King

© Dating 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.