Wat zijn swingers?


Swingers zijn geen mensen die graag dansen (tenminste, dat is niet strikt noodzakelijk), maar swingers zijn mannen en vrouwen die intieme vriendschappen aangaan met anderen. Met swingen wordt meestal een erotisch contact tussen twee stellen bedoeld (vroeger noemde men dit partnerruil). Veel van die seksuele contacten tussen stellen komen via internet tot stand.

Vele vormen van swingen

Swingen kan op heel veel manieren. Het kan een eenmalig vluchtig contact zijn in een parenclub, maar ook een jarenlange vriendschap tussen stellen die samen regelmatig eten, concerten bezoeken en op elkaars verjaardag komen, maar daarnaast ook met elkaar het bed in duiken.

Ook hoever men met seks gaat tijdens het swingen kan sterk verschillen per swingend stel. Daarover later meer.

Datingsites voor swingers

Voor het leggen van deze contacten wordt tegenwoordig meestal gebruik gemaakt van speciale datingsites. Vooral Regioswingers en Passie voor Twee worden vaak gebruikt om leuke stellen te vinden. Deze beide sites worden zeer veel door koppels gebruikt hoewel deze dating sites niet voor swingers zijn gemaakt.

SDC (de Swingers Dating Club) is wel in eerste instantie op swingers gericht. Deze ontmoetingssite voor swingers biedt dan ook de meeste mogelijkheden voor stellen, en kent de meest actieve swingers van alle datingsites in Nederland en België. Voor swingers is SDC meer dan alleen een datingsite, het is met alles dat er op SDC te vinden is meer een community voor swingers. Voor beginnende swingers kan SDC wel overweldigend overkomen.

Wat doen swingers?

Vaak vindt het sekscontact van de vier personen plaats in één kamer. Maar men kan ook kiezen voor partnerruil in de letterlijke betekenis van het woord waarbij de beide stellen zich mixen en afzonderen. Er kan sprake zijn van bi-seksualiteit waarbij de deelnemers met zowel de man als de vrouw van het andere stel seks hebben, maar dit hoeft niet.

De mate waarin swingers seks hebben met andere swingers kan ook verschillen. Men kan all the way gaan (full swap) of de penetratie buiten het spel laten (soft swap). Een nog softere variant zijn de seksdates waarbij beide stellen alleen seks met hun eigen partner hebben. Of dit kijken en bekeken worden ook onder swingen valt is te bediscussiëren.

Meer ervaren swingers kunnen hun uitdagingen verleggen en gelijktijdig met meerdere stellen swingen. Hierbij is dus sprake van groepsseks tussen diverse paren.

Kijk rond op bovenstaande datingsites (inschrijven is gratis) om contact te maken met swingers.


Zie ook

Onderwerp:
Wat zijn swingers? Swingers zijn stellen die samen daten of bijvoorbeeld een parenclub bezoeken. Swingers hebben daarbij seks met andere stellen (of een trio met een man of vrouw). Dat swingen kan op vele manieren. Hierboven lees je wat soft swap, full swap en partnerruil inhoudt, maar je leest ook hoe je in contact kunt komen met (andere) swingers voor een spannende date en vriendschap met een erotische plus.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.