Wat zijn swingers?


Swingers zijn geen mensen die graag dansen (tenminste, dat is niet strikt noodzakelijk), maar swingers zijn mannen en vrouwen die intieme vriendschappen aangaan met anderen. Met swingen wordt meestal een erotisch contact tussen twee stellen bedoeld (vroeger noemde men dit partnerruil). Veel van die contacten tussen stellen komen via internet tot stand.


Swingen kan op heel veel manieren. Het kan een eenmalig vluchtig contact zijn in een parenclub, maar ook een jarenlange vriendschap tussen stellen die samen regelmatig eten, concerten bezoeken en op elkaars verjaardag komen, maar daarnaast ook met elkaar het bed in duiken.

Voor het leggen van deze contacten wordt tegenwoordig meestal gebruik gemaakt van speciale datingsites. Vooral Regioswingers en Adultmatch worden vaak gebruikt om leuke stellen te vinden. Deze beide sites worden zeer veel door koppels gebruikt. SDC (de Swingers Dating Club) is zelfs helemaal op swingers gericht, en biedt de meeste mogelijkheden en de meest actieve swingers van alle datingsites in Nederland en België.

Vaak vindt het sekscontact van de vier personen plaats in één kamer. Maar men kan ook kiezen voor partnerruil in de letterlijke betekenis van het woord waarbij de beide stellen zich mixen en afzonderen. Er kan sprake zijn van bi-seksualiteit waarbij de deelnemers met zowel de man als de vrouw van het andere stel seks hebben, maar dit hoeft niet.

De mate waarin swingers seks hebben met andere swingers kan ook verschillen. Men kan all the way gaan (full swap) of de penetratie buiten het spel laten (soft swap). Een nog softere variant zijn de seksdates waarbij beide stellen alleen seks met hun eigen partner hebben. Of dit kijken en bekeken worden ook onder swingen valt is te bediscussiëren.

Meer ervaren swingers kunnen hun uitdagingen verleggen en gelijktijdig met meerdere stellen swingen. Hierbij is dus sprake van groepseks tussen diverse paren.

Kijk rond op bovenstaande datingsites (inschrijven is gratis) om contact te maken met swingers.


Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.