Zo herken je fake datingsites


Online dating, en dan met name online seksdating, is een handel waarin veel geld mee verdient kan worden. Helaas heeft dat als gevolg dat er datingsites zijn die dat geld op een oneerlijke manier binnen proberen te halen. Hoe herken je deze fake datingsites?

Zelfs op de meest eerlijke datingsites kan het voorkomen dat je nepprofielen tegenkomt. Deze profielen zijn dan aangemaakt door grappenmakers of door mannen of vrouwen die zich als iemand anders voordoen om spannende berichtjes te krijgen en ondeugende chats te voeren. Een goede datingsite is heel alert op deze fakers en verwijderd de profielen, maar soms zijn ze lastig van echt te onderscheiden en daarom moeilijk op te sporen. Deze fake profielen kunnen er dus wel eens tussendoor glippen.

>>> TIP: Zoek je een datingsite voor sekscontact die betrouwbaar is? Kijk dan bij de Top Tien Erotische Datingsites.

Fake datingsites

Soms zijn het echter niet de gebruikers die de fake profielen aanmaken, maar verdiend de datingsite zelf zijn geld door de website te vullen met valse profielen en hier geld mee te verdienen. Meestal door het berichtenverkeer op de datingsite betaald te maken. Je moet dan betalen per bericht dat je verstuurt (meestal in de vorm van credits die je moet kopen), en de fakers zorgen er wel voor dat je veel berichten gaat sturen zonder dat het ooit tot een date komt.

Hoe herken je deze fake datingsite? Hieronder wat kenmerken
  • Meestal sluit je geen abonnement af, maar koop je credits die je dan gebruikt voor het verzenden van berichten. Niet iedere datingsite die met credits werkt is fake, maar bij sites die met credits werken moet je wel alert zijn.
  • In hun algemene voorwaarden moeten deze datingsites vermelden dat ze ook verzonnen profielen gebruiken, want anders maken ze zich schuldig aan bedrog. De fale datingsites schrijven in hun algemene voorwaarden vaak dat de profielen gebruiken die entertainment tot doel hebben. Ook wordt er wel eens gesproken over virtuele profielen. Zoek op deze termen in de algemene voorwaarden van een datingsite die je niet vertrouwd.
  • Ook verraadt de site zich vaak door de uitstraling. De vrouwen op de datingsite zijn te mooi en te gewillig.
  • Als je net een profiel aangemaakt hebt, nog zonder tekst en zonder foto, en je wordt al benaderd door vrouwen die jou als hun droompartner zien, dan moet je je ook maar eens achter je oren krabben.
Gebruik de aanbevolen datingssites op deze website voor eerlijke datingsites zodat je de minste kans hebt om fakers tegen te komen.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.