Date in Groningen


Zoek je een leuke locatie voor een succesvolle date in Groningen? Kijk dan hier voor wat leuke tips voor een Groningse date.


Je hebt een afspraakje gemaakt voor een date in de provincie Groningen. Maar hoe ga je die date invullen? Hier wat dates voor een leuke date in Groningen.

Hieronder vind je leuke locaties voor een date in Groningen. Ben je nog op zoek naar een leuke vrouw of man om mee te daten? Schrijf je dan (gratis) in bij de aanbevolen datingsites.

De stad Groningen

De stad Groningen is natuurlijk zeer geschikt voor een date. Ben je zelf Groninger of Groningse en je date niet? Laat hem of haar dan de stad zien. Of als je niet uit Groningen komt, maak dan een stadswandeling met je date als gids. De gesprekken komen dan vanzelf, en er zijn genoeg leuke terrasjes en kroegjes voor een lunch of drankje.

Bourtange

Bourtange en de directe omgeving (Weterwolde) is een geweldige locatie voor een romantische maar ook sportieve date. Bezoek samen de vesting Bourtange met zijn sfeervolle grachten, wallen en huisjes. Geniet van de horeca en maak eventueel nog een wandeling in de omgeving.

Wadlopen

Of maak het helemaal sportief en ga samen wadlopen. Samen stappen in de modder, dat geeft toch een heel wat minder geforceerde sfeer als dat je samen onwennig aan een tafeltje zit. En als je elkaar tijdens de wandeling beter hebt leren kennen, dan kun je altijd nog aan zo'n tafel aanschuiven om na te beschouwen met een warme beer choco.

Musea

Het Groninger Museum is één van de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Ideaal voor een culturele date. En liggen jullie interesses anders? Kijk dan eens bij het Stripmuseum of bij het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Eveneens beide in de stad Groningen. Ideaal om te combineren met een stadswandeling en een drankje.

Met de trein

Nee we bedoelen niet de NS. Maar de STAR museum spoorlijn. Tussen Veendam en Musselkanaal ligt de langste museumlijn van Nederland. Hier wordt met diverse historische locomotieven en wagons gereden. Voor een sfeervolle date.

Bootje varen

Of ga je liever varen. Romantisch in een bootje. In de stad Groningen zijn rondvaarten op de grachten en buiten de stad kun je op verschillende plaatsen sloepjes huren. Leuk bij mooi weer en in combinatie met een picnic.

En zo is er in Groningen nog veel meer leuks te beleven. We wensen je een fijne date!

Onderwerpen:
Date in Groningen, groningse dating site, date tips.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.