Single events: Voor kennismaking met leuke singles


Datingsites zijn een bijna ideale manier om leuke vrouwen en mannen voor een date te vinden. Maar er zijn ook andere manieren voor een kennismaking met leuke singles. Daarom besteden we dit keer eens geen aandacht aan internetdating maar aan de zogenaamde single events.


Een uitstapje is een relaxte manier voor een kennismaking met leuke mensen. Het is vrijblijvender dan een geplande date met één persoon. Je onderneemt bijvoorbeeld een activiteit met een groepje mensen, en maakt zo met meerdere mensen kennis. En misschien zit er wel een heel leuke vrouw of man tussen waarmee je contact mee kunt blijven houden.

En een bijkomend voordeel, op single events komen als het goed is alleen single vrouwen en mannen, dus je hoeft niet bang te zijn voor een blauwtje omdat die leuke vrouw of man al een vriend of vriendin blijkt te hebben.


Wat voor single events zijn er?

Een heel ontspannen manier van kennismaken via een single event is een wandeltocht. Er worden het hele jaar door wandeltochten voor singles georganiseerd. De afstand is niet te groot en gaat door mooie wandelgebieden als bossen en duinen. Onder het wandelen kun je gesprekken aanknopen met de andere wandelaars. Zo ontstaan veel vriendschappen en worden er vaak afspraakjes voor een date gemaakt. Na afloop van de wandeling wordt er vaak nog wat gegeten en / of gedronken.

En zo worden er meer single events gehouden. Denk daarbij aan activiteiten als varen, fietsen, zeilen, bowlen, koken, evenementen bezoeken en dansen. En over dansen gesproken, er zijn ieder weekend single parties in  het hele land. En ook single vakanties en speciale single stedentrips zijn een goede manier voor een kennismaking met leuke single vrouwen en mannen.

Tip: Single event als eerste date

En natuurlijk kun je zo'n single event ook gebruiken voor een eerste date. Schrijf je in op een goede datingsite en leg daar contact met leuke singles. En spreek samen af om zo'n single event te bezoeken. Zo weet je ook zeker dat je in ieder geval al één leuk contact hebt.

Waar vind je single events?

Maar waar kun je deze single events dan vinden? Om je daabij behulpzaam te zijn hebben we hieronder een lijstje met goede websites die gespecialiseerd zijn in single events. Bij deze sites kun je alle vormen van single events vinden.
(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.