Besteedt aandacht aan de tekst van je profiel


Veel mannen en vrouwen maken de fout dat ze veel te snel een profiel invullen en er dan vervolgens nooit meer naar omkijken. En dan verbaasd zijn dat er niemand reageert!


Zorg voor een goede beschrijving

Neem bijvoorbeeld de profielen zonder beschrijving. Leeftijd, woonplaats en andere gegevens worden vaak wel ingevuld, en ja dat is in eerste instantie goed genoeg om gevonden te worden. Maar dan. Reageer je zelf op een profiel waarin behalve de meest basic gegevens niets staat? Waarschijnlijk niet, en dat geldt ook voor andere mensen!

Dating is jezelf verkopen!

Wordt gevonden

Het is niet nodig om twee A4'tjes aan tekst te publiceren, maar zorg er voor dat er op z'n minst wat informatie staat waarop eventueel geïnteresseerde vrouwen of mannen wat informatie geven over jou als persoon. En heel belangrijk: waarop deze potentiële dates kunnen reageren, want als ze nauwelijks iets van je weten, dan is er ook geen inspiratie om jou een bericht te sturen. Met als gevolg dat men verder gaat zonder bericht achter te laten.

Je profiel is je visitekaartje. Zorg dus dat deze er goed uitziet. Plaats een tekstje die tot reactie uitnodigt. Kies met zorg een mooie foto en zorg dat alle velden waarop gezocht kan worden ingevuld zijn.

Wedden dat je dan reacties krijgt!

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.