Besteedt aandacht aan de tekst van je datingsite profiel

Op datingsites bevat het merendeel van de profielen nauwelijks tekst. En dat terwijl je met de juiste tekst de dates voor het uitkiezen hebt!

Tips tekst profiel dating site

Veel mannen en vrouwen maken de fout dat ze veel te snel een profiel invullen en er dan vervolgens nooit meer naar omkijken. En dan verbaasd zijn dat er niemand reageert!


Zorg voor een goede beschrijving

Neem bijvoorbeeld de profielen zonder beschrijving. Leeftijd, woonplaats en andere gegevens worden vaak wel ingevuld, en ja dat is in eerste instantie goed genoeg om gevonden te worden. Maar dan. Reageer je zelf op een profiel waarin behalve de meest basic gegevens niets staat? Waarschijnlijk niet, en dat geldt ook voor andere mensen!

Dating is jezelf verkopen!

Wordt gevonden

Het is niet nodig om twee A4'tjes aan tekst te publiceren, maar zorg er voor dat er op z'n minst wat informatie staat waarop eventueel geïnteresseerde vrouwen of mannen wat informatie geven over jou als persoon. 

En heel belangrijk: waarop deze potentiële dates kunnen reageren, want als ze nauwelijks iets van je weten, dan is er ook geen inspiratie om jou een bericht te sturen. Met als gevolg dat men verder gaat zonder bericht achter te laten.

En niet onbelangrijk: Zorg er voor dat je tekst en foto's actueel blijven. Geen oude foto's, geen winterfoto's in de zomer, en verwerk iets actueels in je tekst. Dat maakt een actieve indruk, en vergroot de kans op een berichtje of antwoord sterk.

Je profiel is je visitekaartje. Zorg dus dat deze er goed uitziet. Plaats een tekstje die tot reactie uitnodigt. Kies met zorg een mooie foto en zorg dat alle velden waarop gezocht kan worden ingevuld zijn.

Wedden dat je dan reacties krijgt!

Zie ook


Onderwerp:
Besteedt wat aandacht aan de tekst en foto's van je datingsite profiel en de kans op een date met een leuke vrouw of man wordt meteen vele malen groter!

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.