Beste datingsites: Dating shemale, transsexueel, transgender


Als je televisie en andere media volgt lijkt het soms wel of de splitsing tussen mannen en vrouwen iets uit het verleden is. Alles moet ineens genderneutraal en er is veel aandacht voor het grijze gebied tussen mannen en vrouwen. Transgender, shemale, travestiet, transsexueel, ladyboy, er zijn inmiddels veel meer dan twee hokjes. Ook in de dating gaat het niet meer alleen om mannen en vrouwen. Vooral transgenders en shemales kom je veel op datingsites tegen. En dan met name op erotische datingsites. Er zijn zelfs speciale datingsites voor.

Bij veel bezoekers van deze datingsites voor shemales en transsexuelen speelt nieuwsgierigheid een grote rol. Veel mensen schrijven zich op zo'n datingsite in om zich te vergapen aan transseksuelen en shemales en met hen in gesprek te gaan. Daarnaast zijn er mensen (vooral mannen, maar ook stellen) die alles eens willen proberen, en gericht zoeken naar een date met een shemale of transsexueel.

Wij kijken hier naar twee datingsites. Een datingsite voor shemales en een datingsite voor transsexuelen.

Shemale dating

Shemalesexmatch is in Nederland en België de grootste datingsites voor waar shemales en andere mensen met elkaar in contact kunnen komen. Zoals de naam al aangeeft gaat het daarbij vooral om sekscontacten. Deze shemale datingsite wordt zowel gebruikt voor contacten die leiden tot een fysieke date als tot flirten en chatten.

Mannen, vrouwen en stellen die interesse hebben in een contact met een shemale kunnen via  berichten, flirts en winks dit contact leggen. Contact met een shemale is zeer populair gezien de duizenden vrouwen en mannen die ingeschreven staan en actief meedoen op de datingsite. Wat natuurlijk scheelt is dat je je gratis kunt inschrijven voor Xshemale. Ook het aantal shemales op deze datingsite is verbazend groot. Veel shemales hebben geen relatie en komen hier na hun operaties aan hun trekken.

Transsexueel dating

Dat geldt ook voor transsexuelen, waarbij de transformatie van man naar vrouw (of vrouw naar man) afgerond is. Met name de datingsite Transseksueeldating wordt door hen veel gebruikt om contacten te leggen waarbij ze samen met mannen en/of vrouwen genieten van hun nieuwe lichaam. Transsexuelen en mannen, vrouwen en stellen die contact of een date willen met een transsexueel kunnen zich ook op deze site gratis inschrijven.


Overigens kom je op deze datingsite niet alleen transsexuelen tegen maar ook shemales, transgenders en travestieten. Bij de zoekfuncties en in je datingprofiel kun je duidelijk aangeven met wie je wel en niet contact wil en wat voor soort contact.

Ook Transseksueeldating is de grootste op zijn gebied in Nederland en België. Het "aanbod" aan zowel transsexuelen als geinteresseerde mannen, vrouwen en stellen is groot zodat er makkelijk contacten tot stand komen. Ook hier kunnen dat zowel flirts en chats als dates zijn.

Deze datingsites zijn zeer in trek door mensen die hun horizon willen verbreden. Dat kan zijn door met shemales, transseksuelen of transgenders te praten, maar ook door concreet met ze te daten.

Onderwerpen:
Shemale dating, shemale contact, daten, transgender, date, transsexueel, contacten, transseksueel.

(C) Content=King

© Dating 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.