Chat en daten


Voor je tot concreet daten overgaat is het handig eerst iemand te spreken. Dan krijg je een beter beeld van de betreffende vrouw of man. Dat gesprek kan via de telefoon, maar ook via een  chat. Dat laatste vinden de meeste mensen een stuk relaxter. Veel goede chatsites bieden daarom een chat-functie op hun website en in een app.


Onderstaande datingsites bieden een chat-functie. We hebben deze datingsites in twee categorieen ingedeeld. Algemene datingsites en erotische datingsites.
Klik op de naam van de datingsite voor meer informatie en een gratis inschrijving.

Algemene dating met chat

HappyPancake
Honderd procent gratis daten via je computer, tablet of smartphone, dat kan met HappyPancake, onbeperkt en met veel mogelijkheden. HappyPancake is de enige grote datingsite in Nederland die helemaal gratis is. Dus ook alle extra's! Betaalde abonnementen of credits kent HappyPancake niet. Alles is gratis en wordt betaald via advertenties. En de chatmogelijkheden van deze gratis datingsite zijn groot en goed.

Lexa 
Samen met RelatiePlanet vormt Lexa de qua gebruikersaantallen de top van de datingsites in Nederland. Hier zijn veel veel leuke mannen en vrouwen te vinden die serieus op zoek zijn naar een relatie. Chatten kan bij Lexa op twee manieren, in tekst met de Lexa Messenger, of in beeld via de webcam. Chatten via Lexa kan op de website of mobiel via een app.

Parship
Ook bij Parship kun je zowel via de website als via een mobiele app chatten. Parship biedt hiervoor zelfs twee apps aan. De gewone app, met alle mogelijkheden die de wesite ook geeft, en de Parship Messenger app die helemaal gericht is op chatten. Chatten met deze messenger gaat net zo makkelijk als bijvoorbeeld et Whatsapp, maar kan anoniem. De chatfunctie op de website kan zowel op computers als op tablets en smartphones worden gebruikt.

Pepper
Bij Pepper gaat het chatten verder dan op andere datingsite. In de mogelijkheden van een chat blinkt Pepper echt uit. Foto's van het profiel en (indien gekoppeld) Facebook worden geïntegreerd in het gesprek. Je kan dus meerdere foto's zien, en dat geeft altijd goede stof tot een gesprek.

Erotische dating met chat

Adultmatch
Bij Adultmatch kunnen mannen, vrouwen en stellen chatten via tekst of via de webcam. Uniek is dat hier gratis abonnees ook kunnen chatten. Daarvoor moeten ze wel uitgenodigd worden door een betalende abonnee, maar ja kan wel een chat aanvragen met een gratis abonnement. Bovendien staan aan het eind van de middag en begin van de avond de chatboxen open voor gratis abonnees. Deze kunnen dan ook zelf een privé chat openen. Betalende abonnees kunnen 24 uur per dag chatten, ook met gratis abonnees.

Novamora
Novamora biedt geen chatboxen voor groepen, maar juist wel weer heel goede mogelijkheden voor een privé chat. Je kunt zelfs een chat voeren met iemand die op dat moment niet aanwezig is. De chat tussen twee personen blijft namelijk ook actief als één of beide offline is. Zo kun je zowel live als met vertraging chatten. Verder biedt de chat bij Novamora ook vee mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld foto's gedurende de chat uitwisselen.

C-Date
C-Date biedt naast de chatfunctie van de website ook een goede app met live-chat. Je kunt zien wie er online is en een gesprek starten. Evenals Adultmatch en Novamora is C-Date vooral gericht op spannende chats en spannende afspraakjes.

Voor bovenstaande datingsites kun je je gratis inschrijven. De chat-mogelijkheden zijn echter vaak aan betalende abonnees voorbehouden.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.