Chat en daten


Voor je tot concreet daten overgaat is het handig eerst iemand te spreken. Dan krijg je een beter beeld van de betreffende vrouw of man. Dat gesprek kan via de telefoon, maar ook via een  chat. Dat laatste vinden de meeste mensen een stuk relaxter. Veel goede chatsites bieden daarom een chat-functie op hun website en in een app.


Onderstaande datingsites bieden een goede chat-functie. We hebben deze datingsites in twee categorieën ingedeeld. Algemene datingsites en erotische datingsites. Twee soorten datingsites voor heel verschillende soorten dates.

Klik op de naam van de datingsite voor meer informatie en een gratis inschrijving.

Algemene dating met chat

Relatieplanet
Een populaire dating site met goede chat mogelijkheden is Relatieplanet. Deze grootste datingsite van Nederland heeft op ieder moment zoveel actieve vrouwen en mannen online dat er altijd wel leuke vrouwen en mannen te vinden zijn voor een gezellige chat. Zoals de naam al aangeeft is Relatieplanet een op een relatie gerichte datingsite. Dit betekent dat nagenoeg alle vrouwen en mannen waarmee je hier kunt chatten single zijn. Chatten op Relatieplanet kan via de website en via de Relatieplanet app.

Lexa 
Samen met RelatiePlanet vormt Lexa de qua gebruikersaantallen de top van de datingsites in Nederland. Hier zijn veel veel leuke mannen en vrouwen te vinden die serieus op zoek zijn naar een relatie. Chatten kan bij Lexa op twee manieren, in tekst met de Lexa Messenger, of in beeld via de webcam. Chatten via Lexa kan op de website of mobiel via een app.

Parship
Ook bij Parship kun je zowel via de website als via een mobiele app chatten. Parship biedt hiervoor zelfs twee apps aan. De gewone app, met alle mogelijkheden die de wesite ook geeft, en de Parship Messenger app die helemaal gericht is op chatten. Chatten met deze messenger gaat net zo makkelijk als bijvoorbeeld et Whatsapp, maar kan anoniem. De chatfunctie op de website kan zowel op computers als op tablets en smartphones worden gebruikt.

Pepper
Bij Pepper gaat het chatten verder dan op andere datingsite. In de mogelijkheden van een chat blinkt Pepper echt uit. Foto's van het profiel en (indien gekoppeld) Facebook worden geïntegreerd in het gesprek. Je kan dus meerdere foto's zien, en dat geeft altijd goede stof tot een gesprek.

Erotische dating met chat

Adultmatch
Bij Adultmatch kunnen mannen, vrouwen en stellen chatten via tekst of via de webcam. Uniek is dat hier gratis abonnees ook kunnen chatten. Daarvoor moeten ze wel uitgenodigd worden door een betalende abonnee, maar ja kan wel een chat aanvragen met een gratis abonnement. Bovendien staan aan het eind van de middag en begin van de avond de chatboxen open voor gratis abonnees. Deze kunnen dan ook zelf een privé chat openen. Betalende abonnees kunnen 24 uur per dag chatten, ook met gratis abonnees.

Secret Flirt Dating
Op Secret Flirt Dating kun je flirten en verleiden via tekstberichtjes en via een persoonlijke chat. Kies het profiel van een leuke vrouw of man die online is, en druk daar op het tekstballonnetje. De chat opent zich dan. Kun jij de betreffende vrouw of man verleiden tot meer dan een chat? Op Secret Flirt Dating staat iedereen open voor een spannende flirt, of ze single of getrouwd zijn.

Novamora
Novamora biedt geen chatboxen voor groepen, maar juist wel weer heel goede mogelijkheden voor een privé chat. Je kunt zelfs een chat voeren met iemand die op dat moment niet aanwezig is. De chat tussen twee personen blijft namelijk ook actief als één of beide offline is. Zo kun je zowel live als met vertraging chatten. Verder biedt de chat bij Novamora ook vee mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld foto's gedurende de chat uitwisselen.

SDC
Hoewel je er ook single mannen en single vrouwen vindt is de dating site SDC bedoeld voor stellen die aan swingen doen. Op deze erotische datingsite vind je dan ook vooral stellen. Daarmee is het echter prima chatten want de gebruikers daar zijn heel actief en de chatmogelijkheden zijn zeer goed. Zelfs voor gratis gebruikers want de chatboxen zijn altijd gratis toegankelijk en je kunt daar zowel in de groep als privé chatten.

C-Date
C-Date biedt naast de chatfunctie van de website ook een goede app met live-chat. Je kunt zien wie er online is en een gesprek starten. Evenals Adultmatch en Novamora is C-Date vooral gericht op spannende chats en spannende afspraakjes.

Voor bovenstaande datingsites kun je je gratis inschrijven. De chat-mogelijkheden zijn echter vaak aan betalende abonnees voorbehouden.Onderwerp:
Hier boven vind je een overzicht van dating sites met goede chat mogelijkheden. Door te chatten kun je iemand al een beetje leren kennen voor je afspreekt. Dat scheelt teleurstellingen en mismatches. Bij de bovenstaande beste chat dating sites vind je zowel datingsites gericht op een relatie als datingsites die op sexdating gericht zijn en een goede chat functie bieden.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.