Beste contact sites


Een contact site is een wat algemenere naam voor een datingsite. Wij kijken hier naar de beste contact sites voor verschillende contacten.

Beste contact sites om een relatie te vinden

De meeste contact sites hebben het vinden van een partner tot doel. Wat begint met een eerste date zou uiteindelijk, als alles naar wens verloopt, tot een vaste relatie kunnen leiden. Een goed voorbeeld van zo'n relatiesite is de bekende datingsite Lexa.

Op Lexa zijn duizenden singles ingeschreven van alle leeftijden en via de Lexa-app is deze contact site ook heel goed mobiel te gebruiken, bijvoorbeeld in een verloren uurtje in de trein. Op de Lexa website zijn naast heel veel leuke singles ook veel informatie en tips te vinden om succesvol contact te maken en te daten. Ook buiten het web strekt Lexa zich uit, met borrels, activiteiten en single meetings.

Een andere goede contact site om een relatie te vinden is Elite Dating. Deze datingsite maakt gebruik van een wetenschappelijk match-systeem dat door diverse universiteiten is ontwikkeld. Hierdoor is Elite Dating heel goed in staat om mensen die qua persoonlijkheid goed bij elkaar passen te matchen.

Maar de grootste van al deze datingsites in Nederland is Relatieplanet. En volgens velen de beste, want sinds 2009 is Relatieplanet ieder jaar tot beste datingsite uitgeroepen bij de prestigieuze Website van het Jaar verkiezing. Relatieplanet heeft zo enorm veel gebruikers in Nederland dat er altijd wel (veel) leuke contacten voor jou tussen zitten.

Contact sites voor hoger opgeleiden

Bovenstaande contactsites richten zich op een breed publiek, maar er zijn ook contact sites voor hoger opgeleiden. Bij deze datingsites wordt verwacht dat je minimaal een HBO opleiding hebt genoten. Veel mensen, en dan met name vrouwen, willen namelijk niet onder hun niveau daten. Kijk bij de beste dating voor hoger opgeleiden voor contact sites die deze eis aan de opleiding stellen.

Meer doelgroepen
En zo zijn er ook datingsites voor vijftig plussers, datingsites voor mensen met overgewicht en datingsites voor vaders en moeders. Kijk hier voor de beste doelgroep datingsites.

Contact sites voor sekscontact

Een heel ander soort contact sites zijn de zogenaamde casual datingsites. Bij deze datingsites gaat het niet om een partner-relatie, maar om vluchtige sekscontacten en seksrelaties. Naar een vaste partner is men hier niet op zoek, sterker nog, veel deelnemers hebben al een relatie.

Deze contactsites voorzien in een grote behoefte want het aantal van deze seksdatingsites overtreft tegenwoordig het aantal "gewone" datingsites. Maar let op, niet al deze contact sites voor sekscontacten zijn even betrouwbaar. Kijk hier voor de beste contactsites voor sekscontact.

Contact sites voor vriendschap

Een heel ander soort contact site die ook niet op een relatie is gericht zijn de contact sites die het maken van vrienden tot doel hebben. De meeste algemene datingsites hebben wel de mogelijkheid om aan te geven dat je een vriendschap zoekt in plaats van een relatie. Maar iemand die via een datingsite alleen vrienden en vriendinnen zoekt, bijvoorbeeld van het zelfde geslacht en om leuke uitstapjes mee te maken, voelt zich op een gewone datingsite vaak een vreemde eend in de vijver. De beste contact sites voor vriendschap vind je hier


Zie ook: Informatie datingsitesOnderwerpen:
Hier kijken we naar de beste contact sites voor alle soorten van dating. Soms draait het op zo'n contactsite om het vinden van een relatie, maar soms ook alleen om vriendschap, sekscontact of om het hebben van een gezellige avond of dag. Hier de 
beste contactsites voor ieder soort date.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.