Stel zoekt stel


Lang niet iedereen die een date zoekt doet dat alleen. Soms is een stelletje ook samen op zoek naar een leuke man, vrouw of ander stel. Vooral het laatste komt veel voor. Daarom hier aandacht voor de "stel zoekt stel" contacten.


Als een stel het met andere stellen doet wordt het tegenwoordig vaak swingen genoemd. Maar deze sekscontacten tussen stellen zijn al zo oud als de weg naar Rome (en ouder). Alleen sprak men vroeger meestal over partnerruil.

Swingen en partnerruil

Partnerruil is echter een term die de lading maar deels denkt. Partnerruil klinkt alsof twee stellen elkaars partner "lenen" en zich daarmee in aparte ruimtes afzonderen. Dit is echter maar één vorm van swingen. Vaak kiezen de stellen er voor om met zijn vieren seks in één ruimte te hebben zodat ze elkaar zien genieten. Daarbij kunnen ze seks hebben met één van de partners van het andere stel (en eventueel hun eigen partner) maar ook bi-seks met beide anderen. Dat hangt van de seksuele voorkeuren van beide stellen af.

Stel zoekt stel: de beste sites

Maar hoe weet je of een ander stel in is voor swingen, en hoe weet je of ze daarvoor interesse hebben in jullie als stel? Dat kun je in een parenclub uitvinden, maar veel stellen kiezen voor een meer laagdrempelige manier, namelijk via een datingsite.

Regioswingers en Adultmatch
Het vinden van een ander stel is dankzij internet niet moeilijk meer. Sterker nog, er staan websites vol stellen die contact zoeken met andere leuke stellen voor seks. Een goed voorbeeld van zo'n datingsite voor stellen is Regioswingers, en ook Adultmatch wordt hier heel veel voor gebruikt. Adultmatch richt zich niet specifiek op stellen die stellen zoeken, maar een opvallend groot deel van de gebruikers van deze op erotisch contact gerichte datingsite betreft een stel.

Een groot voordeel van Adultmatch is dat er (op bepaalde dagdelen) ook door gratis deelnemers gechat kan worden met andere stellen, mannen en vrouwen. Dat maakt het leggen van een contact met een ander stel wel heel makkelijk!

SDC (Swingers Dating Club)
Maar de beste dating sites voor een date met een stel is SDC. Deze Swingers Dating Club is naast een datingsite ook een community / ontmoetingsplaats voor swingers. De meeste stellen op de SDC dating site zijn bijzonder actief in dating en hebben vaak al veel ervaring met swingen. Voor beginnende swingers kan het aanbod en de uitnodigingen overweldigend zijn, maar voor wie een echte seksdate met een stel zoekt is SDC zondermeer de beste swingers datingsite. Bovendien zijn de mogelijkheden van deze contactsite zeer groot, ook voor gratis gebruikers.

Zie ook:
Onderwerp:
Stel zoekt stel advertenties komen veelvuldig op erotische datingsites voor. Menig stel zoekt een ander stel voor een erotische vriendschap of gewoon voor een spannend avontuurtje / spannende ontmoeting. Hierboven de beste dating sites voor een stel zoekt stel oproep. Hier vind je leuke stellen voor een erotisch contact of erotische vriendschap en bij deze dating sites kun je zelf je stel zoekt stel oproep plaatsen.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.