Stel zoekt stel

Hier heb ik tips voor stellen die met een ander koppel willen daten en ik geef informatie over stel zoekt stel oproepen op dating sites.

Stel zoekt stel voor partnerruil

Lang niet iedereen die een date zoekt doet is alleen op zoek. Soms betreft het een stelletje dat samen op zoek is naar een leuke man, vrouw of ander stel. Vooral het laatste komt veel voor. Daarom hier aandacht voor de "stel zoekt stel" dating contacten.


Stel zoekt stel is van alle tijden. Als een stel aan sekscontact met andere stellen doet wordt het tegenwoordig vaak swingen genoemd. Maar deze sekscontacten tussen stellen zijn al zo oud als de weg naar Rome (en ouder). Alleen sprak men vroeger meestal over partnerruil.


Swingen en partnerruil

Partnerruil is echter een term die de lading maar deels denkt. Partnerruil klinkt alsof twee stellen elkaars partner "lenen" en zich daarmee in aparte ruimtes afzonderen. Stel zoekt stel voor partnerruil is echter maar één vorm van swingen en één vorm van stel zoekt stel dating. 

Vaak kiezen de stellen er voor om met zijn vieren seks in één ruimte te hebben zodat ze elkaar zien genieten. Daarbij kunnen ze seks hebben met één van de partners van het andere stel (en eventueel hun eigen partner) maar ook bi-seks met beide anderen. Dat hangt van de seksuele voorkeuren van beide stellen af.

Stel zoekt stel: de beste sites

Maar hoe weet je of een ander stel in is voor swingen, en hoe weet je of ze daarvoor interesse hebben in jullie als stel? Dat kun je in een parenclub uitvinden, maar veel stellen kiezen voor een meer laagdrempelige manier, namelijk een stel zoekt stel oproep via een datingsite.

Hieronder heb ik een aantal sites die zeer geschikt zijn voor stellen die een date met een ander stel zoeken.

Regioswingers en Ondeugend Daten

Het vinden van een ander stel is dankzij internet niet moeilijk meer. Sterker nog, er staan websites vol stellen die contact zoeken met andere leuke stellen voor seks. Een goed voorbeeld van zo'n datingsite voor stellen is Regioswingers, en ook Ondeugend Daten wordt gebruikt door menig stel dat seks zoekt. 

De seksdating site Ondeugend Daten richt zich niet specifiek op stellen die stellen zoeken, maar een opvallend groot deel van de gebruikers van deze op erotisch contact gerichte datingsite betreft een koppel. 

Er staan daarom heel veel stel zoekt stel voor een date, partnerruil of erotische vriendschap op Ondeugend Daten.


SDC (Swingers Dating Club)

Wereldwijd de beste dating sites voor een stel zoekt stel date is SDC. Deze Swingers Dating Club is naast een datingsite ook een community / ontmoetingsplaats voor swingers. De meeste stellen op de SDC dating site zijn bijzonder actief in dating en hebben vaak al veel ervaring met swingen. 

Voor beginnende swingers kan het aanbod en de uitnodigingen overweldigend zijn. De stellen op SDC weten wat ze willen en draaien daar niet om heen. 

Maar voor wie een echte seksdate met een stel zoekt en voor ervaren swingers is SDC de beste stel zoekt stel datingsite. Bovendien zijn de mogelijkheden van deze contactsite voor swingers zeer groot, ook voor gratis gebruikers.

Hieronder heb ik meer informatie over dating voor stellen en meer goede datingsites voor een stel dat een stel zoekt.

Zie ook:
Onderwerp:
Stel zoekt stel advertenties komen veelvuldig op erotische datingsites voor. Menig stel zoekt een ander stel voor partnerruil, voor seks, voor een erotische vriendschap of gewoon voor een spannend avontuurtje / spannende ontmoeting. Hierboven de beste dating sites voor een stel zoekt stel oproep. Hier vind je leuke stellen voor partnerruil, een erotisch contact of erotische vriendschap en bij deze dating sites kun je zelf je stel zoekt stel oproep plaatsen.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Bi Koppel Achterhoek5 januari 2024 om 18:33

  Met stel zoekt stel dates hebben we helaas nog geen ervaring. Maar het staat hoog op ons verlanglijstje. Maar we zijn dan ook pas bezig met wat ze swingen noemen. Ruim 20 jaar netjes als monogaam stel geleefd en dan op een gegeven moment bij een goed gesprek (en 2 flessen wijn) er achter komen dat we beide toch wel heel veel interesse hadden in bi seks, swingen, trio seks en al het andere dat fatsoenlijke mensen helemaal niet doen.

  Mijn man heeft bi gevoelens die dus zijn we eerst gaan verkennen. Ook tot mijn genoegen want we hebben inmiddels met twee heel potente heren gedate. Dat waren twee bi dates met mannen waarbij we beide goed aan ons trekken zijn gekomen.

  Maar nu kijken we verder naar meer spannends. We hebben immers ruim 20 jaar aan monogaam samenzijn in te halen met alles dat keurige stellen niet doen.

  Zo zoeken we bijvoorbeeld een ander stel voor seks. Liefst ook een bi stel want het lijkt ons geweldig als vier personen elkaar in alle combinaties van elkaar kunnen genieten. Ook hoop ik dan eindelijk mijn bi vrouw fantasie waar te kunnen maken. Ik heb nog nooit een andere vrouw met mijn mond verwend en een andere vrouwe heeft mij daar nog nooit gelikt. Het lijkt me heerlijk om dat samen met mijn man en eventueel een andere man mee te mogen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Swingers Den Haag9 januari 2024 om 13:26

  Vroeger gingen wij op goed geluk samen naar de parenclub. Soms was dat geweldig maar vaker nog vielen de contacten met andere stellen daar tegen. Dan was het te rustig, dan waren er geen bij ons passende stellen aanwezig of dan kregen we geen leuk contact met een ander stel. In parenclubs zijn veel minder stellen namelijk actief met andere stellen dan de meeste mensen zonder parenclub ervaring denken.

  Ruim een jaar geleden zijn we daarom ook met stel zoekt stel oproepjes begonnen op Regio Swingers. Dat is ons heel goed bevallen. Je maakt online veel makkelijk contact dan in een parenclub. Dat klinkt misschien raar maar je je kan veel makkelijker een stel vinden dat bij je past en waarmee het klikt. Soms gaat de date toch niet door omdat wij als stel de afspraak gemaakt hebben dat we alleen met andere stellen in de parenclub willen daten. We willen geen seksdates thuis en ook niet bij anderen op bezoek. De parenclub vinden wij een prima plek voor een seksdate. Het is er erotisch, het is er veilig en er zijn leuke voorzieningen voor swingen en partnerruil. Helaas willen lang niet alle koppels die op onze stel zoekt stel oproep reageren in een parenclub daten. Maar die vallen voor ons dus af.

  Met de stellen waarmee we daar wel afspreken hebben we tot nu toe bijna altijd een heerlijke ontmoeting. Het viel een keer tegen, maar toen hebben we toch nog een leuke avond gehad. Ook dat is een voordeel van met een stel afspreken in de parenclub.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Slipperyandwet6 mei 2024 om 16:19

  Wij hebben via de datingsite heerlijke vrienden gevonden. Het was even zoeken, maar uiteindelijk hebben we een leuk stel gevonden dat niet eens ver bij ons uit de buurt woont, Dat maakt het natuurlijk extra leuk, want daarom kunnen wel makkelijk afspreken. Ook gewoon voor een doordeweeks avondje.

  We doen de leukste dingen met elkaar. Dagjes uit en vakantie, een etentje of ergens een drankje. Of gewoon een lekker avondje seks met vier. Wij vrouwen zijn licht bi en mogen ook graag met elkaar vrijen. En we hebben dan twee mannen die ons ook nog eens verwennen. We denken er wel eens aan een derde stel te zoeken die dan ook met ons mee doet. Met ons zessen bezig lijkt ons heel opwindend. Maar we zijn ook zuinig op onze bijzondere vriendschap dus hebben die stap nog niet durven nemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.