Beste datingsite voor vriendschap

dating vriendschap

Bij dating denk je meestal aan het zoeken van een relatie, of voor een spannend afspraakje. Maar je kunt een datingsite ook gebruiken om vrienden te maken. Bijvoorbeeld om samen te gaan sporten of om samen een museum of concert te bezoeken. En dat hoeft helemaal niet iemand van het andere geslacht te zijn.

Hier kijken we naar de beste datingsite om dit soort vriendschappen op te bouwen, of om mensen te zoeken om gewoon iets leuks mee te ondernemen.

Vind mensen met dezelfde interesse

InviteMe is de beste datingsite voor vriendschap. InviteMe koppelt mensen aan elkaar op basis van interesse in activiteiten. Geef aan wat voor soort activiteiten je wilt ondernemen, en via deze op vriendschap gebaseerde datingsite vind je de leukste vrouwen en mannen om deze activiteiten mee te ondernemen.

Contact-site voor iedereen

InviteMe is geschikt voor jong en oud, voor vrouwen en mannen, voor singles en getrouwde mensen, voor wie eenzaam is en voor wie alleen niet de juiste persoon kan vinden om een bepaalde activiteit mee te ondernemen.

Want misschien zoek je een maatje om mee te hardlopen, een bridge-partner, iemand die ook van moderne kunst houdt en het leuk vind met jou musea te bezoeken. Of misschien heb je een aparte muzieksmaak, en wil je met iemand samen van deze muziek genieten, erover praten en concerten bezoeken. Alle soorten vriendschappen zijn mogelijk.

InviteMe is een datingsite voor vriendschappen en voor leuke dagjes en avondjes uit. Een datingsite die mensen uit hun isolement kan halen en een datingsite om interesses te delen.

Gratis lid worden!

Schrijf je hierboven gratis in en bekijk de site

Lijkt het je wat? Probeer InviteMe dan gewoon uit. Je kunt je via bovenstaande afbeelding gratis aanmelden.

Belangrijke tips:


  • Geef duidelijk aan wat je interesses zijn en wat je wilt ondernemen (bijv. museabezoek, wandelen, fietsen, samen koken).
  • Geef duidelijk aan of je open staat voor een relatie of uitsluitend een vriendschap zoekt.
  • Vertel in het profiel iets over jezelf. Men wil graag weten met wie men eventueel op stap gaat.
  • Plaats vooral een foto. Op profielen met een foto wordt vele malen meer gereageerd. Men wil immers een beeld van iemand hebben.

(C) Content=King

© Dating 2018. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates