Rich Meet Beautiful: Succesvolle maar omstreden datingsite

Sommige datingsite balanceren op het randje van wat volgens de moraal van veel mensen toelaatbaar is. Dat geldt bijvoorbeeld voor datingsites om vreemd te gaan zoals Second Love, maar ook voor Rich Meet Beautiful een datingsite voor sugardaddy / sugarbabe dating.


Aan het succes van deze van oorsprong Noorse datingsite ligt het niet. In korte tijd hebben zich in Nederland 10.000 sugarbabes en sugardaddies ingeschreven op deze tot dusver onbekende online ontmoetingsplaats voor mooie jonge vrouwen en rijke mannen.

Rich Meet Beautiful brengt bemiddelde mannen in contact met jonge vrouwen. Dat is aanzetten tot prostitutie vinden tegenstanders van deze datingsite.

Veel luxe en verwennerij

Op de datingsite Rich Meet Beautiful wordt jonge vrouwen een luxe leventje voorgeschoteld met exclusieve etentjes, luxe stedentrips en mooie cadeaus. En dat allemaal betaald door een rijke, succesvolle en attente suikeroom met veel levenswijsheid waarmee goede gesprekken gevoerd kunnen worden.

Tegenstanders

Over seks als tegenprestaties wordt niet of nauwelijks gesproken, maar iedereen met een nuchter verstand kan zich hier wel een voorstelling van maken. Tegenstanders van Rich Meet Beautiful hebben kennelijk weinig vertrouwen in het nuchtere verstand van de studentes waarop de datingsite zich richt bij de zoektocht naar sugarbabes en zijn van mening dat deze jonge vrouwen tegen datingsites als deze beschermd moeten worden.


Meer dan een datingsite?

In Belgiƫ is het Rich Meet Beautiful al verboden te adverteren en de verontwaardiging waait nu ook over naar Nederland. En hoewel de site niets anders doet dan mannen en vrouwen met elkaar in contact brengen, zoals iedere datingsite zonder enige verplichting, roepen sommige mensen dat het om aanzetten tot prostitutie gaat.

Daarmee moet wel opgemerkt worden dat Rich Meet Beautiful erg materialistisch van opzet is. Zo kunnen de superbabes inzage geven in hun bestedingspatroon zodat de sugardaddy weet of hij de kamerhuur van zijn jonge minnares kan betalen.

Meer sugarbabes

Ieder succes krijgt navolging, en dat geldt ook voor Rich Meet Beautiful. Suikerarrangement is een Nederlandse datingsite die zich eveneens op sugarbabes en sugardaddies richt.

Zie ook: Sugardating tips

Onderwerpen:
Rich meet beautiful, sugarbaby, sugardaddy, sugarbabe, sugardating.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.