Smart Singles: Dating op niveau

Wat voor eisen stel jij aan je partner? Intelligentie en opleidingsniveau blijken keer op keer belangrijke factoren die bepalen of er een klik is. Bij dating is het dan ook belangrijk dat beide partners op dit punt matchen.


Vaak blijkt een verschil in niveau al bij de eerste date belemmeringen op te werpen, soms duurt het wat langer, maar op langere termijn is een verschil in intelligentie en denkniveau bijna altijd funest voor een relatie.

Dat verklaart de vele datingsites die zich richten op mensen met een hogere opleiding, en daarmee ook een hogere intelligentie en een hoger denkniveau. Want, hoewel er natuurlijk uitzonderingen zijn, gaat dit meestal hand in hand.

Smart Singles is zo'n datingsite. Kennis en intelligentie zijn belangrijk op deze datingsite van Safe Dating Networks. Het is de bedoeling dat je je hier alleen inschrijft als je minimaal een HBO opleiding genoten hebt, of als je qua levenswijze en denkwijze op minimaal dat niveau zit.

Een handmatige controle van alle profielen zorgt er voor dat alleen vrouwen en mannen van niveau op deze datingsite te vinden zijn.

Bekijk Smart Singles gratis

Om te zien of de datingsite Smart Singles iets voor jou is kun je je gratis inschrijven. Je kunt dan door de profielen bladeren om te zien of deze datingsite iets voor jou is. Hieronder kun je je gratis aanmelden.

SmartSingles.nl

Daten op niveau

Smart Singles biedt uitstekende mogelijkheden om met andere singles in contact te komen. Goede zoekmogelijkheden en duidelijke profielen, maar ook veilige postbussen, chatmogelijkheden en berichtservices. Ongeschikte personen kun je makkelijk blokkeren en leuke mensen kun je als favoriet aanmerken.

Schrijf je gratis in en neem gewoon een kijkje. Goede kans dat je daarna deze datingsite voor hoger opgeleiden serieus gaat gebruiken, want de mogelijkheden zijn erg groot en je vind er leuke mensen van een goed niveau.

Zie ook: Informatie datingsites

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.