Beste datingsites in 10 categorieën

10 beste datingsites in 10 verschillende categorieën.

Wat is de beste datingsite? Die vraag is lastig te beantwoorden, want er zijn vele vormen van dating en daarom ook vele soorten datingsites. We kijken we hier naar de beste datingsites in 10 verschillende categorieën. De beste datingsite voor ieder soort date.


Je vindt hier onder de beste datingsite voor een serieuze relatie, of juist voor een eenmalige date. De beste datingsite voor overspel, voor ouderen, voor alleenstaande ouders, en voor stellen die spannend samen op date willen. In deze en andere categorieën vind je hier de beste datingsite.


Beste datingsite serieuze relatie: Elite Dating

Lang leven de liefde! De meeste mensen zoeken de liefde via een datingsite. Ga je op datingpad in de hoop een partner voor de rest van je leven te vinden? Dan maak je de meeste kans op Elite Dating. Deze datingsite biedt namelijk een zeer hoge kwaliteit en een zeer hoge slagingskans. Het publiek op deze datingsite is serieus op zoek naar een relatie.

Elite Dating is ook de beste datingsite door hun bijzonder goede manier van matchen. Deze is wetenschappelijk ontwikkeld. Voor de beste resultaten moet je wel eerst even een persoonlijkheidstest invullen (gratis), maar daarvoor wordt je beloond met verbluffend goede resultaten als het op matches aankomt.

Andere zeer goede datingsites voor een serieuze relatie zijn MetJouLexa, Cupify en Be2. Keuze genoeg!

Beste datingsite alleenstaande ouders: Alleenstaande Mamma's

Veel vrouwen en mannen die op een datingsite ingeschreven staan hebben al een relatie achter de rug, en vaak zijn daar kinderen uit voortgekomen. Alleenstaande mamma's en pappa's die zorg over de kinderen hebben zijn daarom veelvuldig aanwezig. 

Heb je toch het gevoel dat je als alleenstaande ouder minder kans op een date maakt? Of ben je gericht op zoek naar een vrouw of man met kinderen (omdat je dan meer overeenkomsten hebt), dan is Alleenstaande Mamma's de beste datingsite. Hierop vind je uitsluitend Alleenstaande mamma's en alleenstaande pappa's.

Natuurlijk kun je als alleenstaande ouder ook gebruik maken van de eerder genoemde datingsites, maar een dating site als Alleenstaande Mamma's is bedoeld voor singles met kinderen en hier weet je dus zeker dat kinderen geen bezwaar zijn.

Een vergelijkbare heel goede datingsites voor alleenstaande vaders en alleenstaande moeders is Alleenstaande Moeders.


Beste datingsite seksdate: Novamora

En dan zijn er natuulijk de datingsites gericht op seksdating. Novamora is de topper voor dating als het je om de seks gaat. Sterke punten van deze erotische datingsite zijn de goede chat mogelijkheden, het grote aantal deelnemers en het voor een seksdatingsite zeer lage aantal fake profielen. Ook zijn er op Novamora op ieder moment honderden vrouwen, mannen en koppels aanwezig dus er is altijd een mogelijkheid om contact te maken en om eventueel te chatten.

Andere goede datingsites voor een seksdate zijn Regio Sexcontact en Ondeugend Daten. En bij de beste datingsites voor een seksdate vind je nog meer goede seksdating sites. Er zijn opvallend veel dating sites gericht op seksdating.

Beste datingsite voor getrouwde mensen: SF Dating

SF Dating staat voor Secret Flirt. Stiekem flirten dus zonder dat je man, vrouw, vriend of vriendin er achter komt. En misschien wel meer dan online flirten alleen, want er zijn veel leuke vrouwen en mannen actief op SF Dating. Vrijwel al deze vrouwen en mannen zijn gebonden. Er zijn minder singles actief dan op Second Love en andere datingsites voor mensen met een relatie.

Andere goede datingsites voor getrouwde mannen en getrouwde vrouwen zijn Second Love, Victoria Milan en Ashley Madison. Getrouwde vrouwen en mannen gebruiken deze datingsites graag omdat ze er niet door singles met de nek op aangekeken worden,

Beste datingsite voor ouderen: 50Plus Match

Hoewel je op een algemene datingsite gericht op leeftijden kunt zoeken voelen veel vrouwen en mannen zich vanaf een bepaalde leeftijd meer thuis op een datingsite die door generatie-genoten wordt bevolkt en niet door jonkies van begin 20. Een probleem is dat niet want er zijn veel goede datingsites voor 50 plussers.

Als grens wordt vaak 50 jaar aangehouden, maar er zijn ook datingsites die van een hogere leeftijdsgrens uitgaan. In de praktijk blijkt de grens van 50 echter de beste voor een goede datingsite met een prima sfeer en een abonneebestand van goede kwaliteit. Van al deze 50 plus datingsites is 50Plus Match de beste datingsites. Onderzoeken en verkiezingen bevestigen dit keer op keer.

Andere goede datingsites voor wat oudere vrouwen en mannen zijn Vijftig Plus DatingSeniorengeluk, 50 Plus Relatie en het meer op sexdating voor ouderen gerichte 50 Plus Partner.

Beste datingsite voor stellen? Regioswingers

Steeds meer stellen gaan gezellig samen op een date. Spannende dates welteverstaan, een ondeugend afspraakje met een ander stel, of met een vrouw of man alleen. Regioswingers is een datingsite die hier heel veel voor gebruikt wordt. 

Een sterk punt van Regioswingers zijn de grote aantallen vrouwen, mannen en vooral stellen die er op deze datingsite te vinden zijn. Een nadeel zijn de beperkte mogelijkheden voor gratis abonnees. 

Probeer Regiowingers vooral eens uit, maar blijken de mogelijkheden je toch te beperkt? Dan zijn er meer goede datingsites voor stellen.

Beste datingsite hoger opgeleiden: E-Matching

Veel mannen en (vooral) vrouwen wensen niet onder hun niveau te daten. Er zijn daarom veel datingsites die zich uitsluitend richten op hoger opgeleiden. Minimaal HBO is vereist om je voor deze datingsites in te schrijven. E-Matching is de beste datingsite van deze sites voor HBO'ers, VWO'ers en Universitair geschoolden. 

Het is een datingsite met veel kwaliteit en veel ervaring, E-Matching bestaat al sinds 1998. Dat is de prehistorie voor online dating. Maar ze hebben in de loop der tijd wel concurrentie gekregen van bijvoorbeeld Parship, Match4Me en Smart Singles.

Kijk maar bij de beste datingsites voor hoger opgeleiden.

Beste datingsite voor gays: GayParship / Guys Dating

Alle goede datingsites bieden ook de mogelijkheid aan gays (m/v) om met andere gays contact te maken. Maar desondanks zijn er ook datingsites die zich specifiek op gays richten. Hiervoor hebben we niet één maar twee beste datingsites aangewezen.

Beste gay relatie datingsite

Zoek je als gay een serieuze relatie? Dan is GayParship de beste datingsite. Dit is een aparte datingsite van het populaire Parship gericht op homosexuele mannen en vrouwen. GayParship richt zich daarbij helemaal op singles die een echte relatie zoeken.

Beste erotische gay dating site

Voor de eenmalige dates en pretrelaties is Guys Dating een betere datingsite. Op deze beste datingsite voor gays draait het naast serieuze gay relaties vooral veel op het maken van spannende afspraakjes met andere mannen.

Beste datingsite voor volslanke mensen

Heb je een maatje meer, en voel je je daarom niet zo thuis op een algemene datingsite? Schrijf je dan in voor Maatjemeer Match, de beste datingsite voor dikkere mensen. Op deze datingsite weet je zeker dat de andere mannen en vrouwen niet moeilijk doen over een kilo of wat meer. Hier komen alleen vrouwen en mannen die zelf vol zijn of die daar helemaal geen probleem van maken. 

Sterker nog, veel vrouwen en mannen blijken hier een voorkeur te hebben voor wat dikkere mensen.


Beste datingsite bi vrouwen

Ook biseksuele vrouwen hebben hun eigen datingsites. De beste datingsite voor biseksuele vrouwen is BiLove, een datingsite exclusief voor vrouwen, met een groot aantal bi vrouwen (getrouwd en single) die een bi contact zoeken met andere gelijkgestemde vrouwen.

Meer datingsites voor bi dating (ook voor bi mannen) vind je op de beste datingsites voor bi contacten

Zie ook:


Onderwerp:
Hier kijken we naar de 10 beste datingsites in 10 verschillende categorieën. Er is namelijk veel verschil in datingsites en de doelgroep waarop ze mikken, Hier vind je de beste datingsite voor een relatie, sekscontact, gay of bi date, maar ook de beste datingsites voor bijvoorbeeld dikke mensen, ouderen, paren, hoger opgeleiden en meer specifieke dating sites.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.