Date in Brabant

Een eerste date is spannend, en kan ook heel erg leuk zijn. Maar ook wat onwennig. Het is daarom handig een goede locatie voor je date te kiezen. Hier hebben we tips voor een date in Brabant.

date brabant


Het gaat hier dus om leuke plaatsen voor je eerste date of een vervolgdate. Zoek je een nog naar een leuke vrouw of man in  de provincie Noord-Brabant? Kijk dan bij de beste datingsites.


Hieronder leuke tips voor een geslaagde date in Brabant.

Date in Den Bosch

De provincie Noord Brabant kent veel mooie steden. Sfeervol en daarom zeer geschikt voor een date. We beginnen bij de hoofdstad, Den Bosch ('s Hertogenbosch). Deze stad biedt een geweldige combi van oude gebouwen, gezellige horeca en heel veel winkels. Een stad waar je je met je date absoluut niet zal vervelen.

Ga je op date in Den Bosch. Ga dan zeker op "cruise" over de Binnendieze. Dit riviertje loopt dwars door het centrum van 's Hertogenbosch, waaronder grote stukken onder gebouwen door. In een fluisterboot ga je het centrum door. Een romantisch boottochtje.


In het Paleiskwartier is veel gezellige horeca te vinden en cultuurliefhebbers kunnen o.a. hun hart ophalen in het Jheronimus Bosch Art Center, bij de Sint Janskathedraal en ook de vesting is een bezoek waard.

Date in Breda

Breda is ook zo'n geschikte stad voor een leuke date. Meer dan 750 jaar oud, bourgondisch en eigentijds. Met een mooi stadspark, veel leuke winkels en voortreffelijke horeca.  Ook in Breda kun je een rondvaart maken. Bezienswaardig zijn hier de Grote Kerk, het Begijnhof en eigenlijk de hele binnenstad. Hier kun je de hele dag rondslenteren en tussendoor genieten van de horeca.

Date in Tilburg

Een date in Tilburg is vooral aan te raden voor vrouwen en mannen die van shoppen houden. Het oude stadscentrum van Tilburg is sfeervol en je vindt er veel kleurrijke winkeltjes, bijzondere boetiekjes en smakelijke eettentjes. Bierliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de Abdij de Koningshoeven waar Nederlands enige echte trappistenbier (La Trappe) gemaakt wordt, en geproeft kan worden. En in de zomer is er natuurlijk de beroemde Tilburgse kermis.

Date in Helmond

Ga voor museumbezoek naar Helmond! In het veertiende eeuwse Kasteel Helmond is het lokale museum te vinden. Je culturele date kan zijn of haar hart ophalen in de moderne Kunsthal, en voor de historisch geïnteresseerde date is er heel veel uit de geschiedenis van Helmond terug te vinden.

Date in Eindhoven

Heb je minder met oude gebouwen, maar meer met een levendige moderne stad? Dan is Eindhoven een geschikte stad voor je date in Brabant. Hier vind je de modere variant op de Brabantse gezelligheid. Veel winkelstraten, veel horeca, maar ook veel musea. Zoals bijvoorbeeld het Philips Museum, de Yksi Expo en het DAF museum. Je technische date zal zich hier vermaken!

En heb je genoeg van al het moderne? Bezoek dan het preHistorisch Dorp en ontmoet Romeinen, Vikingen, boeren, jonkvrouwen en ridders.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.