SF Dating (Secret Flirt) datingsite review

SF Dating is een populaire datingsite voor het leggen van casual contacten. Aanvankelijk richtte SF Dating zich daarbij op mannen en vrouwen met een relatie (de datingsite heette toen nog Secret Flirt), maar inmiddels maken ook veel singles die op zoek zijn naar een spannende date gebruik van deze casual datingsite.


SF Dating is een professioneel opgezette datingsite met veel mogelijkheden om contact te maken, met veel aandacht voor privacy en anonimiteit.

Privacy goed beschermd

Want ook al ben je single, als je internet gebruikt om sexcontacten te maken wil je dat waarschijnlijk niet aan de grote klok te hangen. Familie, buren en collega's hoeven dat niet te weten. SF Dating snapt dat goed en doet er alles aan om je privacy te beschermen.

Casual datingsite met veel mogelijkheden

Maar SF Dating heeft meer sterke punten. De opzet van de datingsite is duidelijk en je kunt op veel manieren in contact komen met leuke vrouwen en mannen. Het is mogelijk om berichten en flirts te versturen, maar je kunt ook chatten. Je kunt zien wie je profiel heeft bekeken en zoekopdrachten maken en opslaan. Wat erg handig (en veilig) is, is dat je zelf kunt bepalen wie welke foto ziet. Zo kun je je anoniem op de site presenteren, maar er voor kiezen om leuke mensen meer herkenbare foto's te laten zien.

Een profiel is bij SF Dating erg gedetailleerd. Maar zo krijg je wel een goed beeld van iemand (mits deze natuurlijk zijn profiel goed invult) en kun je heel gericht zoeken naar je droomdate.


Actie: Schrijf je hierboven in voor een gratis membership

Topmembers

SF Dating maakt verschil tussen standaard (gratis) members en topmembers. De gratis mogelijkheden zijn al groot (je kunt bijvoorbeeld ook als gratis lid berichten versturen), maar de topmembers kunnen nog veel meer. Ben je op zoek naar een man? Dan krijg je automatisch een topmembership. Dat geldt dus voor de (meeste) vrouwen. Dat is een aantrekkelijk lokkertje voor vrouwen, waardoor SF Dating een behoorlijk aantal vrouwelijke gebruikers heeft voor een casual datingsite.

Dat betekent overigens niet dat je als man een makkie hebt om een date te scoren. Mannen zijn nog steeds in de meerderheid, en de vrouwen stellen (zoals overal) wel prijs op een heer die wat moeite voor ze doet. Maar ben vaardig genoeg om een vrouw een leuk en uitnodigend bericht te sturen, dan is SF Dating een casual datingsite het relatief makkelijk is om contacten te leggen. Uit deze casual datingsite komen dat ook veel afspraakjes voort.

Bij de button hierboven kun je je inschrijven. Je ontvangt dan een gratis membership.

Zie ook:
(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.