Chatting en dating

chatten op een datingsite

Online dating draait voor een groot deel om het beoordelen of iemand voor een echte date in aanmerking komt. Maar weinig vrouwen en mannen besluiten na één berichtje al om elkaar te ontmoeten. Chatten is een goede, veilige en vrijblijvende manier om elkaar af te tasten. Daarom hier informatie over chatting en dating.

Waarom chatten op een datingsite?

Ieder beetje dating site beschikt wel over een berichtenbox. Maar chatten is vaak een ander verhaal. En dat terwijl chatten een veel betere manier is om elkaar te leren kennen. Het voeren van een chat is veel directer dan het over en weer sturen van berichtjes. Dit neemt heel veel meer tijd in om een gesprek te voeren, je kunt niet snel op elkaars woorden reageren, en de kans dat het berichtenverkeer op een gegeven moment stokt is veel beter dan bij chatting.

Chatten is als het voeren van een gewoon gesprek. Maar dan op een veilige en anonieme manier. Telefoneren kan ook. Is nog veel directer. Maar veel mensen vinden van een telefoongesprek een stap verder. Je kan tijdens een telefoongesprek wat minder nadenken over je woorden en eventuele aarzelingen en reacties vallen veel meer op dan tijdens een chat. Daarom geven veel mensen bij dating ook de voorkeur aan een tekstchat boven een videochat of een audiochat.

Dit zijn de datingsites met chatting mogelijkheden

Zoals we al schreven, het aantal datingsites dat goede chatmogelijkheden biedt is maar heel beperkt. Kijk op Chat en Daten voor een overzicht van datingsites waar je goed kunt chatten. Het zijn zowel algemene datingsites (voor wie een relatie of vriendschap zoekt) als erotische datingsites (gericht op losse afspraakjes). Bij sommige van deze datingsites moet je betaald lid zijn om te kunnen chatten, bij anderen is de chatting gratis.

Zie ook


Onderwerpen
Chatten en dating, chats, chatting, chat, kletsen, datingsite.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.