Geheime dating

Het merendeel van de mensen die zich op het datingpad begeven zijn single, maar ook een heel groot gedeelte is gebonden. Deze vrouwen en mannen zoeken dan ook geen levenspartner, maar aandacht, spanning, avontuur en misschien wel een geheime liefde voor er bij.  Hier kijken we naar deze geheime dating.


Waarom doen mensen aan geheime dating, wat zijn hun ervaringen en welke datingsites en datingapps gebruiken ze daarvoor?


Waarom gaan mannen en vrouwen vreemd?

Het aantal inschrijvingen op datingsites om vreemd te gaan is enorm. Bij deze sites zijn honderdduizenden Nederlandse vrouwen en mannen ingeschreven. Allemaal met als doel via deze sites een leuke man of vrouw te ontmoeten voor een spannend contact. De redenen daarvoor kunnen heel divers zijn. Meestal komt het er op neer dat de relatie in een sleur geraakt is. De partner kan niet meer opwinden, of het stel leeft als broer en zus naast elkaar. Vaak is de relatie nog wel dusdanig gezellig dat men helemaal niet uit elkaar wil. Of de relatie is wel slecht, maar factoren als kinderen, het geloof of de hypotheek houden een scheiding tegen.

Maar het kan ook zijn dat bijvoorbeeld een vrouw zich weer aantrekkelijk wil voelen en weer in het middelpunt van de aandacht van een man wil staan. Geheime dating is dan de voor de hand liggende oplossing.

En dan zijn er nog de mannen en vrouwen die gedurende hun relatie merken dat ze zich aangetrokken voelen tot iemand van het eigen geslacht.

Ervaringen met vreemdgaan

Evenals de redenen van geheime dating heel divers kunnen zijn, zo zijn de ervaringen dat ook. Bij sommige vrouwen en mannen komt het er uiteindelijk niet van. Bijvoorbeeld omdat ze het, als het puntje bij paaltje komt toch niet aandurven. Het leggen van online contacten is dan spannend en opwindend, maar een echte date is gevoelsmatig toch een stapje te ver. En natuurlijk zijn er ook ervaringen waarbij de uiteindelijke date toch wat tegenvalt.

Maar opvallend veel vrouwen en mannen die via zo'n datingsite een geheime date hebben zijn positief. In opmerkelijk veel gevallen gaat zelfs hun relatie er op vooruit, omdat de "vreemdgaander" zich weer levenslustig en aantrekkelijk voelt.

Wat zijn de beste sites voor geheime dating?

Voor een geheime date is in principe iedere erotische datingsite geschikt. Bij deze datingsites draait het immers niet om een vaste relatie maar om spannende vrijblijvende contacten. Op dit soort datingsites zijn dan ook heel veel gebonden vrouwen en mannen te vinden. Daarnaast zijn er ook datingsites voor mensen met een relatie. Dat heeft diverse voordelen. Ten eerste kijkt niemand je er op aan als je op die datingsite contact zoekt terwijl je al een relatie hebt (daar gaat het immers om). Ten tweede vind je hier gelijkwaardige vrouwen en mannen. Vrouwen en mannen die zelf ook een relatie hebben en in het geheim een date zoeken.


Zie ook: Meer over geheime dating

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.