Borat gaat daten

In het kader van de televisieserie Borat's Guide To America gaat Borat op het dating pad. Bekijk hier deze hilarische video.

Borat dating

Borat schrijft zich in bij een dating-bureau, en daarbij blijken de gebruiken in Amerika nogal af te wijken van die in Borat's eigen Kazachstan. Ook gaat Borat speeddaten en volgt hij een versiercursus.Over Borat

Borat Sagdiyev is een fictieve journalist uit Kazachstan die wordt gespeeld door de Britse komiek Sacha Baron Cohen. Als televisie-reporter interviewt hij mensen die niet doorhebben dat ze niet met een echte journalist uit Kazachstan te maken hebben.

De joodse Sacha Baron Cohen laat Borat vaak als een jodenhater overkomen om zo antisemitisme en racisme aan te tonen. Zo zegt hij in de dating video absoluut geen joodse vrouw te willen hebben

Sacha Baron Cohen speelde Borat in de televisieseries Borat's Guide to Britain en Borat's Guide to the USA. Uit de laatse serie komt de bovenstaande dating video. Meest bekend werd dit typetje in de bioscoopfilm Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan die een mix is van een geacteerde speelfilm en interviews met mensen die niet weten dat ze in de maling genomen worden.

Zie ook: Mr Bean datingcursus

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.