EenVandaag over sugardating


Ze worden sugarbabes genoemd, knappe meisjes (of jongens) die zich door een rijke suikeroom of suikertante in de watten laten leggen. Een fenomeen dat al heel oud is, maar de laatste tijd aan een sterke opmars bezig is. Één Vandaag van AVROTROS maakte er een reportage over die je hier kunt zien.Dat sugardating aan zo'n opmars bezig is komt door speciale datingsites voor sugardating. Een trend die uit Amerika is komen overwaaien. Deze datingsites maken sugardating makkelijk omdat ze sugarbabes en sugardaddies (en toyboys en suikertantes) met elkaar in contact brengen. Zonder zo'n bemiddelingssite zou dat heel lastig zijn, want hoe vind je elkaar?

Een tweede oorzaak die genoemd wordt voor de opkomst van sugardating in Nederland is het vervallen van de studiebeurs. Vooral veel studentes hebben interesse in sugardating. Door een rijke minnaar aan de haak te slaan krijgen ze de luxe die ze wensen zonder dat ze zich daarvoor bij de overheid in de schulden hoeven te steken.


Suikerarrangement gif


ÉénVandaag duikt in bovenstaande televisie reportage in de suikerdating wereld en spreekt met sugarbabes en de mensen achter de datingsites die sugardaddies en sugarbabes met elkaar in contact krijgen. Hierboven kun je de reportage bekijken.

Zie ook: 

Onderwerpen
Sugardating, eenvandaag, televisie reportage, sugarbabes, sugardaddies.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.