EenVandaag over sugardating (met interview suikernichtje)

Bekijk hier het televisie item van bet TV programma ÉénVandaag over sugardating. Hierin komt onder andere een suikernichtje aan het woord.

sugardating - suikernichtje

Ze worden sugarbabes (suikernichtjes) genoemd, knappe meisjes (of jongens) die zich door een rijke suikeroom of suikertante in de watten laten leggen. Een fenomeen dat al heel oud is, maar de laatste tijd aan een sterke opmars bezig is. Één Vandaag van AVROTROS maakte er een reportage over die je hier kunt zien.

Reportage ÉénVandaag over SugardatingDat sugardating aan zo'n opmars bezig is komt door speciale datingsites voor sugardating. Een trend die uit Amerika is komen overwaaien. Deze datingsites maken sugardating makkelijk omdat ze sugarnichtjes en suikerooms (en toyboys en suikertantes) met elkaar in contact brengen. Zonder zo'n bemiddelingssite zou dat heel lastig zijn, want hoe vind je elkaar?Suikerarrangement gif


Een tweede oorzaak die genoemd wordt voor de opkomst van sugardating in Nederland is het vervallen van de studiebeurs. Vooral veel studentes hebben interesse in sugardating en schrijven zich alssuikernichtje in. Door een rijke minnaar of rijke vriend aan de haak te slaan krijgen ze de luxe die ze wensen zonder dat ze zich daarvoor bij de overheid in de schulden hoeven te steken.

ÉénVandaag duikt in bovenstaande televisie reportage in de suikerdating wereld en spreekt met een suikernichtje (sugarbabe) en de mensen achter de datingsites die suikersooms en suikernichtjes met elkaar in contact krijgen. Hierboven kun je de reportage bekijken.

Zie ook: 
Bekijk hier de tv reportage van ÉénVandaag over sugardating, suikerooms en suikernichtjes (sugarbabes). Met interviews met een suikernichtje en woordvoerders van sugardating sites.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.