Het lichaam van de perfecte man

Heb jij de benen van David Beckham, de spieren van Brad Pitt en het gezicht van Jamie Dornan (de acteur uit de verfilming van Vijftig Tinten Grijs)? Gefeliciteerd, dan zal je aan dates geen gebrek hebben. Je hebt dan namelijk het lichaam van de perfecte man.


Tenminste als je ook het haar van Harry Styles en de torso van Danid Gandy hebt, want zo snel zijn de vrouwtjes niet tevreden.

Het ideale mannenlichaam

Het lingeriemerk Bluebella deed in Engeland onderzoek naar het ideale mannenlichaam en het ideale vrouwenlichaam. Duizend mannen en vrouwen moesten hun voorkeur opgeven en de resultaten werden vertaald naar vier afbeeldingen. waaronder het ideale mannenlichaam volgens vrouwen en het ideale mannenlichaam volgens mannen.

Vrouwen en mannen zijn het weer niet eens

De beide ideale heren die daar uit kwamen zijn beide knap, maar lijken niet erg op elkaar. Brad Pitt en David Beckham kwamen in beide ideaalplaatjes voor, maar met andere lichaamsdelen. Volgens de vrouwen heeft Brad Pitt de ideale spieren, maar de heren waren meer jaloers op de bundels van Hugh Jackman. Het haar van Brad Pitt zagen ze wel weer zitten, maar de vrouwen gaven weer de voorkeur aan Harry Styles.

Bij beide geslachten zijn benen van voetballers favoriet (die zijn dan ook veel geld waard). De vrouwen kozen voor de stelten van David Beckham. Mannen voor de betere voetbalbenen van Frank Lampard. Bij de mannen was het gezicht van David Beckham dan weer favoriet, maar de vrouwen zwijmelen liever weg bij de kop van acteur Jamie Dornan.

Foto 1: Het perfecte mannenlichaam volgens vrouwen
Foto 2: Het perfecte mannenlichaam volgens mannen


Zie ook het lichaam van de perfecte vrouw.

Meer tips dating

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.