Keiharde afwijzingen op slechte openingszinnen van opdringerige types

Hier geef ik voorbeelden van slechte openingszinnen en van sterke antwoorden op een foute openingszin van een foute man.


Bij het daten kom je niet alleen leuke mensen tegen. Maar bijvoorbeeld ook vervelende mannen, slechte openingszinnen en opdringerige types. Hoe dien je deze personen van repliek? Met een bitcherige opmerking die de ander stilletjes doet afdruipen. Weer je tegen foute types met onderstaande keiharde afwijzingen.

Noem het afzeiken, noem het te kakken zetten, of noem het weerbaar opstellen. Natuurlijk gebruik je onderstaande reacties niet bij mannen en vrouwen die misschien niet aantrekkelijk zijn maar die het wel goed bedoelen. Onderstaande reacties op openingszinnen gebruik je bij die arrogante hufter, die gladde jongen of die verschrikkelijke glijer die alleen zo'n antwoord verdiend!

Wil je dansen / wat drinken?

 • Wil je dansen?  Mooi dan kan ik op jouw stoel zitten.
 • Wil je dansen? Mooi, dans dan lekker weg dan kan ik met je vriend praten.
 • Wil je me iets te drinken aanbieden? Geef me dan maar liever het geld.
 • Ja de stoel naast mij is vrij. En deze ook als je daar gaat zitten.

Pak hem op zijn uiterlijk

 • Zonder bril zie je er best goed uit. Draag je nooit een bril? Maar ik wel!
 • Wat was het voor ongeluk? Geen ongeluk?! Ben je dan met dat gezicht geboren?
 • Je kunt er niets aan doen dat je lelijk bent. Maar je kunt natuurlijk wel gewoon thuisblijven.


Zo kom je van die glijer af

 • Sorry, ik ben je type niet. Ik ben niet opblaasbaar.
 • Wat ben je nog vrijgezel? Ja, logisch!
 • Zeg je me dat ze tegenwoordig niet meer zo mooi als ik gemaakt worden? Klopt, ze maken alleen nog maar slappe aftreksels zoals jou.
 • Kun je rekenen? Reken dan maar nergens op.


In antwoord op die slechte standaard openingszinnen

 • Je kent me ergens van? Misschien van ....., dat is de reden dat ik daar nooit meer kom.
 • Je zegt dat je me gelukkig wil maken? Oke, daar is de uitgang!
 • Zou je voor mij naar het eind van de wereld willen reizen? Strak plan, blijf daar dan ook!
 • Verdwaal je in mijn ogen? Gewoon de bordjes uitgang volgen, dan kom je er wel.
 • Wil je jezelf aan me geven? Sorry, ik accepteer geen goedkope cadeaus.
 • Waar ik jouw hele leven geweest ben? Ik was me voor jou aan het verstoppen. Shit, met is nu mislukt.
 • Je weet wat ik wil? Waarom sta je er dan nog?

Zie ook:Weet je nog meer foute openingszinnen? Of sterke reacties op een slechte openingszin? Hieronder kun je je reacties, ervaringen en opmerkingen posten.

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Een over the top openingszin kan mits niet serieus gebracht juist het ijs breken. Dan weet je ook meteen of de chick het begrip humor kent. Maar online lijkt me dat lastiger als dat je face to face met de meid staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrouwen kunnen mannen lekker afzeiken omdat ze contact proberen te leggen, maar laat ze zelf eens wat initiatief nemen. Verder dan wat lonken gaan ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.