Kik Messenger. Zeer geschikt voor anoniem daten


Bij vrouwen, mannen en stellen die anoniem willen daten is de Kik Messenger een populaire app. Hier lees je waarom. Alle informatie over de populaire Kik Messenger.


Kik Messenger is als Whatsapp, maar dan anoniem

Kik is een messenger zoals Whatsapp en de AOL Instant Messenger (waarvan Kik ooit afgeleid is). Het grootste verschil met Whatsapp is dat je bij de Kik Messenger geen telefoonnummer hoeft op te geven. En dat maakt Kik Messenger zo geliefd bij mensen die anoniem willen daten of om een andere manier anoniem willen communiceren.

Een telefoonnummer opgeven doe je niet zo snel als je iemand net leert kennen op een datingsite of datingapp. Je weet immers in eerste instantie nog niet wie je ontmoet hebt en of je die persoon kunt vertrouwen.  E-mail is een wat anoniemere manier van contact onderhouden, maar dat mist de snelheid, het gemak en sommige mogelijkheden van een messenger zoals Whatsapp. De Kik Messenger is dan een goed alternatief. Wel alle mogelijkheden, en ook nog eens anoniem.

Veel mogelijkheden

Ook met Kik Messenger kun je één op één of met een groepje mensen chatten, en ook met Kik kun je spraakberichten en foto's delen. Bovendien kun je samen naar muziek luisteren of games spelen.

Om Kik Messenger te installeren en te gebruiken hoef je alleen een naam en een mailadres op te geven. Dat mailadres blijft onzichtbaar voor je contacten. Het enige dat de andere ziet is je naam, en die kun je zelf verzinnen.

Kik voor smartphone, tablet en computer

De Kik Messenger is beschikbaar voor smartphones en tablets met iOS of Android, maar ook voor Windows computers. Voor gebruik op de PC moet je eerst Bluestacks for Windows downloaden, een Android emulator. Kijk bij download Kik voor PC hieronder voor meer informatie. Dit is vrij omslachtig. Kik op de smartphone is een kwestie van downloaden, en gebruiken maar.

Hier kun je Kik Messenger downloaden

Download Kik voor iOS (Kik voor iPhone)
Download Kik voor Windows (Kik voor PC)
Download Kik voor Mac

De Kik Messenger wordt heel veel gebruikt voor erotische dating. Op een erotische datingsite wordt het eerste contact gemaakt, en dat contact kan dan eventueel via de KIK Messenger worden uitgebreid. Hiervoor hoeft alleen maar de naam die men in Kik gebruikt doorgegeven te worden. Dit wordt veel gebruikt bij dating sites waarbij men moet betalen voor berichtjes op de site. Als men de KIK naam kan doorgeven kan het contact daar verder plaatsvinden.

Via chats in de Kik Messenger kan men vervolgens bepalen of de andere persoon geschikt is voor een date. Pas als dat besluit genomen is hoeft te anonimiteit te worden ingeleverd. Is de persoon toch niet de man of vrouw die je zoekt? Dan zeg je gedag en wis je de persoon weer uit je Kik contacten. Mocht de persoon daarmee niet akkoord gaan, dan blokker je hem of haar gewoon.

Zie ook


(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.