Kik Messenger. Zeer geschikt voor anoniem daten


Bij vrouwen, mannen en stellen die anoniem willen daten is de Kik Messenger een populaire app. Hier lees je waarom.


Zoals Whatsapp, maar dan anoniem

Kik is een messenger zoals Whatsapp en de AOL Instant Messenger (waarvan het ooit afgeleid is). Het grootste verschil met Whatsapp is dat je geen telefoonnummer hoeft op te geven. En dat maakt Kik Messenger zo geliefd bij mensen die anoniem willen daten.

Een telefoonnummer opgeven doe je niet zo snel als je iemand net leert kennen op een datingsite of datingapp. E-mail is een wat anoniemere manier van contact onderhouden, maar dat mist de snelheid, het gemak en sommige mogelijkheden van Whatsapp. De Kik Messenger is dan een goed alternatief.

Veel mogelijkheden

Ook met Kik Messenger kun je één op één of met een groepje chatten, en spraakberichten en foto's delen. Bovendien kun je samen naar muziek luisteren of games spelen.

Om Kik Messenger te installeren en te gebruiken hoef je alleen een naam en een mailadres op te geven. Dat mailadres blijft onzichtbaar voor je contacten.

Kik voor smartphone, tablet en computer

De Kik Messenger is beschikbaar voor smartphones en tablets met iOS of Android, maar ook voor Windows computers. Voor gebruik op de PC moet je eerst Bluestacks for Windows downloaden, een Android emulator. Kijk bij download Kik voor PC hieronder voor meer informatie.

Hier kun je Kik Messenger downloaden

Download Kik voor iOS (Kik voor iPhone)
Download Kik voor Windows (Kik voor PC)
Download Kik voor Mac

De Kik Messenger wordt vooral gebruikt voor erotische dating. Op een erotische datingsite wordt het eerste contact gemaakt dat via de KIK Messenger wordt uitgebreid. Via chats in de Kik Messenger kan men bepalen of de andere persoon geschikt is voor een date, en pas als dat besluit genomen is hoeft te anonimiteit te worden ingeleverd,

Zie ook


(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.