Redenen waarom heb je geen succes hebt op een datingsite

Veel mannen die ingeschreven zijn op een datingsite komen nooit tot een date. Sterker nog, niemand reageert op hun profiel. Vaak krijgen de vrouwen op de datingsite daarvan de schuld. Ze zijn ongeïnteresseerd en niet in voor een echte date.


Maar andere mannen hebben wel succes. En dat is heus niet omdat ze veel aantrekkelijker zijn. Waarom zij dan wel? Hier vijf redenen waarom je mogelijk geen succes hebt op een datingsite. Doe er je voordeel mee!


Je wacht teveel af

Je inschrijven op een datingsite, en dan met je armen over elkaar wachten tot er een leuke dame reageert is niet helemaal de juiste manier van daten. Je zal toch echt een beetje je best moeten doen. Dat betekent veel zoeken naar leuke vrouwen, en die mogelijke matches een leuk berichtje sturen.

Je berichtje deugt niet

Maar wat als je geen antwoord krijgt op die berichtjes? Dat ligt niet aan jou, maar op die berichtjes die je stuurt. Een hele geruststelling, want aan dat berichtje kun je makkelijk wat doen.

Een goed bericht wekt nieuwsgierigheid op en vraagt (letterlijk en figuurlijk) op een reactie.

Je profieltekst deugt niet

Hetzelfde geldt voor de profieltekst. Als een berichtje nieuwsgierigheid opwekt gaat de dame in kwestie op je profiel kijken, en ook die moet haar triggeren.
Hier lees je hoe je die nieuwsgierigheid opwekt.

Je foto deugt niet

Bij een leuk profiel hoort een leuke foto. Geen foto? Dan kun je het helemaal wel schudden. De vrouwen willen wel weten wie ze "aan de lijn" hebben. Minimaal één foto plaatsen dus, ook al zie je er niet uit als een fotomodel. Schat je je uiterlijk beneden gemiddeld in? Zoek het dan in de kunstige foto's. Een deel van je gezicht bijvoorbeeld, een deel waar je tevreden over bent. Een oog, je mond.

Voor foto, profiel en berichttekst geldt, doe er je best voor. Dat is meestal wel zichtbaar, en vrouwen hebben graag dat er een beetje moeite gedaan wordt.
Tips voor een succesvolle foto datingprofiel

Je spelvauten

Veel vrouwen vinde het beizonder vervelent een tekst te leezen die vol met spelvauten staat. Ook kromme zinnen zijn uit de boze. Het is verbazend om te zien hoe profielteksten soms maandenlang met enorme spelfouten zichtbaar zijn. Sorry heren, dat komt niet alleen ongeïnteresseerd, maar ook bijzonder dom over. En dan afvragen waarom er niemand reageert. Controleer zowel je profiel als alle berichten die je stuurt nauwkeurig op spelfouten en kromme zinnen.

Tip: Hier vind je nog veel meer tips voor succesvol daten.


Zie ook:

Onderwerpen:
Succes met dating, succesvol daten, waarom geen succes met dating? succes op een datingsite.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.