Datingsite en chatsite in één


Love.nl is een datingsite waar niet alleen het matchen maar ook het chatten een grote rol speelt. Chatten is een uitstekende manier om een eerste contact te leggen en om een beeld van iemand te krijgen. Met chatten gaat dat veel losser en leuker dan met het over en weer sturen van berichtjes. En veel sneller ook. Door te chatten kun je in een kwartiertje meer over iemand te weten komen dan dagenlang berichtjes en mailtjes sturen.


Bovendien loop je met chatten veel minder kans dan het contact ineens stopt. Chatten is veel directer en persoonlijker.

Schrijf je gratis in bij Love om te chatten en/of te daten.

Serieus of minder serieus

Dat chatten en daten kan zijn om een relatie op te bouwen, maar ook voor een éénmalig contact, een vriendschap of gewoon voor de gezelligheid. Bij het aanmaken van het profiel geef je op wat je op deze datingsite zoekt en de verdere details heb je bij een chat zo achterhaalt.

Vind een match

Daarnaast biedt Love.nl dezelfde matching mogelijkheden als andere goede datingsites. Door het beantwoorden van een aantal vragen kan het systeem bepalen welke mensen het beste bij je passen.

Meerdere profielen

Love.nl biedt iets unieks dat we bij andere datingsites nog niet zijn tegengekomen. Je kunt naast je hoofdprofiel nog meerdere subprofielen aanmaken. Afhankelijk van de interesse waarop iemand je vindt kun je een andere foto en zelfs een andere naam laten tonen. Voorbeeld: Je hebt als interesse zeilen ingevuld. Iemand vind jou op die interesse, dan kun je een foto van jou op een zeilboot laten zien. Vindt iemand jou op het interessegebied hondenliefhebber, dan toon je een foto van jou met je hond. Het mag duidelijk zijn dat je zo al meteen een streepje voor hebt op de "concurrentie".

Ook kun je zo in het kader van de privacy bepalen dat je maar een "deel van jezelf" toont als iemand je vindt, en dat later meer openheid geven.

Probeer Love gewoon eens uit (kan gratis via de bovenaan genoemde link).

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.