Sugardating: Date met een sugarbabe


Is sugardating nieuw of niet? Eigenlijk is het al zo oud als de weg naar Rome (en ouder), een mooi jong meisje date met een oudere rijkere man en laat zich verwennen. Alleen de naam is nieuw, tegenwoordig spreekt men over een sugarbabe die een relatie heeft met een sugardaddy. Wat wel nieuw is zijn de datingsites die zich helemaal richten op sugardating.


In Nederland hebben we de datingsite Suikerarrangement. Deze datingsite richten zich op dates tussen jonge dames (sugarbabes) en wat oudere succesvolle mannen (sugardaddies), maar ook op sugardates tussen wat oudere vrouwen (cougars) en jonge mannen (toyboys). En met heel veel succes want bij alle vier de groepen bestaat veel belangstelling voor een datingsite als deze.

Wat is sugardating?

Hoewel sugardates ook steeds vaker voorkomen tussen cougars en toyboys (en sugardaddies en toyboys) nemen we hier de dates tussen een jonge vrouw en een succesvolle man als voorbeeld.

Veel mannen willen graag een date met een mooie jongere vrouw, en veel jonge vrouwen zien het wel zitten om zich met etentjes, cadeaus en meer door deze mannen te laten verwennen. Sugardating is wat dat betreft bijna een zakelijke overeenkomst. Maar wel een zakelijke overeenkomst die voor beide partijen erg aangenaam is.


Suikerarrangement gif


De sugarbabe laat zich tracteren op etentjes, uitjes, een stedentrip en soms op een mooi cadeau. Er zijn zelfs sugardaddies (suikeroompjes) die de huur betalen. De sugarbabes zijn vaak jong en knap, maar hebben weinig geld voor luxe. Niet zelden is de sugarbabe een studente. Door haar contact met de sugardaddy krijgt ze toch de luxe die ze wenst.

De sugardaddy is meestal wat ouder dan zijn sugarbaby. Hij heeft een goede baan of een eigen zaak, en hoeft niet erg zuinig te leven. Hij kan daarom investeren in zijn sugarbabe. In hoeverre sugarbabe en sugardaddy in hun contact gaan is aan hen, soms gaat het alleen om gezelligheid en aandacht, soms is het meer.

Kijk op de bovengenoemde datingsites om je een beeld te vormen van sugardating, sugardates, sugarbabes en sugardaddies.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.