Sugardating: Date met een sugarbabe

Een aantrekkelijke jonge dame laat zich verwennen door een oudere minnaar. Dat is het principe van de sugardating. Dating tussen een sugarbabe aan haar sugardaddy. Hoe kom je in contact met deze sugarbabes?

Sugarbabe sugardating

Is sugardating nieuw of niet? Eigenlijk is het al zo oud als de weg naar Rome (en ouder), een mooi jong meisje date met een oudere rijkere man en laat zich verwennen. Alleen de naam is nieuw, tegenwoordig spreekt men over een sugarbabe die een relatie heeft met een sugardaddy. Wat wel nieuw is zijn de datingsites die zich helemaal richten op sugardating.

Datingsites voor sugarbabe en sugardaddy

In Nederland hebben we bijvoorbeeld de datingsite Suikerarrangement. Deze datingsite richten zich op dates tussen jonge dames (sugarbabes) en wat oudere succesvolle mannen (sugardaddies), maar ook op sugardates tussen wat oudere vrouwen (cougars) en jonge mannen (toyboys). 

En met heel veel succes want bij alle vier de groepen bestaat veel belangstelling voor een datingsite als deze.

Wat is sugardating?

Hoewel sugardates ook steeds vaker voorkomen tussen cougars en toyboys (en sugardaddies en toyboys) nemen we hier de dates tussen een jonge vrouw en een succesvolle man als voorbeeld.

Veel mannen willen graag een date met een mooie jongere vrouw, en veel jonge vrouwen zien het wel zitten om zich met etentjes, cadeaus en meer door deze mannen te laten verwennen. 

Sugardating is wat dat betreft bijna een zakelijke overeenkomst. Maar wel een zakelijke overeenkomst die voor beide partijen erg aangenaam is.


Suikerarrangement gif


De sugarbabe laat zich tracteren op etentjes, uitjes, een stedentrip en soms op een mooi cadeau. Er zijn zelfs sugardaddies (suikeroompjes) die de huur betalen. 

De sugarbabes zijn vaak jong en knap, maar hebben weinig geld voor luxe. Niet zelden is de sugarbabe een studente. Door haar contact met de sugardaddy krijgt ze toch de luxe die ze wenst.

De sugardaddy is meestal wat ouder dan zijn sugarbaby. Hij heeft een goede baan of een eigen zaak, en hoeft niet erg zuinig te leven. Hij kan daarom investeren in zijn sugarbabe. In hoeverre sugarbabe en sugardaddy in hun contact gaan is aan hen, soms gaat het alleen om gezelligheid en aandacht, soms is het meer.

Kijk op de bovengenoemde datingsites om je een beeld te vormen van sugardating, sugardates, sugarbabes en sugardaddies.


Meer weten?


Zie ook:

Onderwerp:
Hier kijken we naar sugardating. Dates tussen een sugarbabe en een sugardaddy. Maar ook dates tussen een sugarmom en haar suikerneefje (toyboy). Ook hebben we de beste datingsite waar deze sugarbabes, suikeroompjes, suiktertantes en suikerneefjes met elkaar in contact kunnen komen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind ie sugarbabes best uitgekookte types. En ik denk dat er meer sugarbabes zijn dan je denkt. Ik zie via mijn werk in de horeca veel mensen en ik zie zoveel mannen met veel jongere vriendinnen passeren. Vaak is de man geringd en de jonge dame niet. Ik kan me dan niet voorstellen dat de babe met deze man uitgaat om zijn looks. En uit hun gedrag gaandeweg de avond kan ik wel opmaken dat het afspraakje in bed gaat eindigen.

    Dat er bij een sugarbabe date geen seks komt kijken geloof ik dan ook echt niet. Want mannen laten we eerlijk zijn, je gaat niet de hele avond met zo'n jong mokkel een dure horecarekening opbouwen omdat ze zo'n gezellig gezelschap is.

    Ik vind je mannen nogal sneu om zich zo te laten gebruiken, al hebben ze daar vaak geld zat voor en in ieder geval het geld er voor over. De sugarbabe laat zich niet gebruiken. Die gebruikt (drankjes, de man, en niet zelden ander opwekkend spul). En als ze geluk heeft krijgt ze er misschien ook nog goede seks bij, want die mannen doen wel vaak hun best om indruk op de meisjes te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.