Dating na een scheiding


Wat doe je na een scheiding? Genieten van je vrijheid? Of ga je snel op zoek naar een nieuwe relatie? Of misschien ga je, zoals zoveel nieuwe singles, wel helemaal los met vrijblijvende dates. Hier kijken we naar dating na een scheiding.


Op zoek naar een nieuwe liefde

Wie uit een echtscheiding of anderszins verbroken relatie komt heeft vaak al enige tijd liefde, romantiek en positieve aandacht moeten missen. Aan de break-up is immers meestal wel het nodige vooraf gegaan. Het is dan ook erg aanlokkelijk om zo snel mogelijk naar een nieuwe liefde op zoek te gaan. Maar pas daarbij op om je hals over kop in een nieuwe relatie te storten. Gun jezelf daarvoor enige tijd. Anders is de kans groot dat je aan een nieuwe liefde begint die als snel een teleurstelling blijkt te zijn. Gewoon omdat je te weinig eisen hebt gesteld (na je ex is alles beter) en ondoordacht te werk bent gegaan.

Reboud relatie

Berucht op dit punt is de troostrelatie (rebound relatie). Een relatie die je start om je ex te vergeten en om jezelf weer aantrekkelijk en gewild te voelen. De rebound relatie is ook ene teleurstelling die dreigt als je zelf een relatie aanknoopt met een vrouw of man die pas uit een relatie komt.

Helemaal los op datingsites

Wat dat betreft kun je als pas gescheiden vrouw of man beter de aandacht zoeken in de meer vrijblijvende dates. Bij de zogenaamde casual datingsites  (een dating site voor sexdates) wordt er niet zozeer gezocht naar een vaste relatie als wel naar spanning, erotiek en positieve aandacht.

Veel mannen en vrouwen werpen zich na hun scheiding op het casual daten en gaan enige tijd helemaal los. Tot na verloop van tijd de behoefte aan een echte relatie weer toeneemt.

Belangrijk: Kies de juiste datingsite

Bepaal voor jezelf goed wat je wil op datinggebied. Kies voor een casual datingsite als je nog niet toe bent aan een vaste relatie, maar schakel op tijd over naar een serieuze datingsite voor het vinden van een relatie. Het gebruiken van een verkeerde datingsite leidt gegarandeerd tot teleurstellingen.

Zie ook: Meer tips goede dating sites.


Onderwerpen:
Dating na scheiding, echtscheiding, scheiden en daten, gescheiden vrouwen dating.


(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.